Verkoopfacturen vanuit Teamleader automatisch in Yuki

Verkoopfacturen die automatisch in de Yuki boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen die werkt met de Teamleader is dit mogelijk.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling tussen Teamleader en Yuki is een diepgaande integratie. Met de koppeling worden alle facturen en debiteurgegevens automatisch vanuit Teamleader geboekt in de online Yuki boekhouding. Daarnaast worden de betalingsgegevens ook automatisch gesynchroniseerd. Wanneer een factuur betaald wordt in Yuki, verandert de status in Teamleader ook naar ”Betaald”. Op deze manier automatiseer je het gehele facturatieproces.

Voordelen

  • Sneller en automatisch geboekt!

    De Yuki Backoffice hoeft de documenten niet meer te controleren en te boeken. Via een webservice worden de verkoopfacturen uit Teamleader volledig automatisch geboekt in de online Yuki boekhouding.

  • Strak debiteurenbeheer!

    Alle betalingsgegevens worden automatisch gesynchroniseerd. Zo kun je nog strakker zitten op jouw debiteurenbeheer door tijdig herinneringen en aanmaningen te versturen.

  • Btw aangifte zo gedaan

    Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, is belastingaangifte doen meestal een hele klus. Met Yuki ben je sneller klaar, omdat (bijna) alles volledig automatisch wordt verwerkt.

Over Teamleader

Eén overzicht voor al jouw klantgegevens. Simpel in gebruik, altijd en overal bereikbaar. Met de Teamleader tool kan je online je klanten beheren, facturen sturen en eenvoudig projecten plannen, zodat je in één klik je administratie doet.

Meer informatie over de koppeling

Wanneer je al gebruiker bent van Teamleader, dan kan je de koppeling eenvoudig activeren via de instellingen. Heb je nog geen account? Ga dan naar de website van Teamleader en vraag een gratis account aan.

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company