De koppeling met Yuki

Speedbooks vertaalt op eenvoudige wijze financiële gegevens uit Yuki naar diverse managementrapporten en de jaarrekening. Je hebt dan ook een volwaardige managementtool in handen: o.a. rapporteren van maand-/kwartaalcijfers, budgetteren, rapporteren op kostenplaats-/ kostendragerniveau, liquiditeitsprognoses, dashboards en consolideren behoren tot de mogelijkheden.

Voordelen

  • Tijdswinst

    Je kijkt direct naar de juiste cijfers met de automatische koppeling tussen Yuki en Speedbooks. ‘Overkloppen’ en controleren is niet meer nodig. Tijd die je beter kunt gebruiken voor analyse en vooruitkijken.

  • Altijd én overal inzicht

    Je hebt met de Yuki koppeling altijd en overal financieel inzicht, waar je ook bent.

  • Grip op de toekomst

    Met Speedbooks rapportage software heb je razendsnel en eenvoudig inzage in het bedrijfsresultaat. Je kunt direct de juiste sturing geven aan jouw onderneming.

Over Speedbooks

Speedbooks ontwikkelt rapportage software ten behoeve van het optimaliseren van financiële rapportageprocessen en kent ruim 2000 gebruikers. Het is dé aanvulling op je boekhouding! De software is toepasbaar binnen iedere onderneming. Van MKB tot grote multinationals, administratiekantoren en accountancy; allen delen zij hetzelfde probleem. “Hoe krijg ik op een eenvoudige en vooral betrouwbare manier inzicht in de actuele financiële status van mijn onderneming?”.

Speedbooks is hét antwoord op deze vraag. De rapportage software is volledig ontwikkeld vanuit de belevingswereld van de gebruiker. Overzichtelijk, helder en razendsnel te implementeren. Bovendien heeft de software in haar segment de beste prijs-kwaliteit verhouding.

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company