De koppeling

De koppeling met Yuki zorgt ervoor dat alle verkoopfacturen automatisch, op regelniveau, in je Yuki boekhouding staan. Shopify is het grootste en snelst groeiende e-commerce platform ter wereld. Shopify is veel meer dan alleen een webshop. In combinatie met bijvoorbeeld een iPad, de Shopify App, een PIN terminal en een barcodescanner wordt het je kassa (POS). Maak dus van je fysieke winkel een moderne webshop of migreer je bestaande webshop naar Shopify. Met Shopify heb je meer dan 200 apps beschikbaar die nieuwe functies toevoegen aan je webwinkel. Hiermee kun je bijvoorbeeld een Facebook winkel beginnen. Voor het inrichten van het platform is geen specifieke, technische kennis nodig.

Voordelen

  • Direct inzicht

    Naast het automatisch doorboeken van alle orders, worden alle verkoopfacturen automatisch geboekt op regelniveau. De artikelen worden automatisch aangemaakt in Yuki en ook de betaalwijze wordt overgenomen. Bovendien worden relaties automatisch aangemaakt, anonieme orders via de kassa worden op een door jou te kiezen relatie geboekt. Ook de verrekening van cadeaubonnen is een fluitje van een cent!

  • Geen gedoe met retourneren

    Retourzendingen kunnen eenvoudig binnen Yuki gecrediteerd en vervolgens terugbetaald worden.

  • Eén systeem voor meerdere vestigingen

    Mogelijkheid om vanuit één Shopify omgeving naar meerdere Yuki-administraties door te boeken. Dit op basis van ‘locatie’ in Shopify.

 Meer informatie over de koppeling

De koppeling wordt geleverd door diverse partijen. Voor meer informatie over de koppeling en de tarieven kun je contact opnemen met Asista ICT Oplossingen via 088 1610000 of via webwinkelfacturen.nl, specialist in webwinkel koppelingen, en is aan te zetten in de Shopify App Store.

Yuki, Bright Accounting

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company