Over de koppeling

De koppeling met het plannings-, urenregistratie- en facturatiepakket QicsMilestones zorgt ervoor dat klantgegevens automatisch vanuit Yuki naar QicsMilestones worden geëxporteerd, inclusief de hoofdcontactpersoon en het factuuradres. De verkoopfacturen die worden gemaakt in QicsMilestones worden automatisch als verkoopboeking geëxporteerd naar Yuki.

Voordelen

  • Best of breed
    Je krijgt het beste van twee werelden; innovatief boekhouden met Yuki en de geavanceerde planning, urenregistratie en facturatie van QicsMilestones
  • Tijdsbesparing
    Je bespaart tijd doordat je klantgegevens niet meer dubbel hoeft in te voeren en facturen direct als verkoopboeking in Yuki worden gezet.
  • Combineer afspraken
    Of je nu een vaste prijsafspraak hebt, of op projectbasis werkt, met voorschotten of op nacalculatie, met QicsMilestones plan je zorgvuldig wie waaraan werkt, registreert iedereen zijn uren en factureer je bovendien met één druk op de knop.

Over QicsMilestones

QicsMilestones wordt gemaakt door Qics, specialist op het gebied van planning, urenregistratie en facturatie. Het pakket QicsMilestones is ontwikkeld voor accountancy-en administratiekantoren, IT-, detacherings- en consultancybedrijven. Het pakket blinkt uit in snel en efficiënt uren registreren en factureren, prijsafspraken combineren en biedt zeer duidelijke rapportages.

Meer informatie

Wil je meer weten over QicsMilestones of wil je de koppeling activeren? Neem dan vrijblijvend contact op of bezoek de website van plannings-, urenregistratie- en facturatiepakket QicsMilestones.

Heb je hulp nodig? Wij helpen je graag verder. E-mail naar support@yuki.nl of bel ons op telefoonnummer 010 – 2019734.

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2021 The Yuki Company