De koppeling met Yuki

Bij elke transactie ontstaat er een bon, om dit te laten verwerken door een boekhouder of door jezelf als ondernemer kost een hoop tijd en geld. Daarom hebben Yuki en POS Kassasystemen dit proces geautomatiseerd. Met één druk op de knop veranderen de bonnen vanuit de kassasoftware in boekhoudregels in de online Yuki boekhouding.

Voordelen

 • Tijdsbesparing

  Automatisch alle verkopen vanuit de digitale kassa in de Yuki boekhouding schieten!

 • Gebruiksvriendelijk

  De kassa software is gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor de Horeca, Detailhandel en Winkels. Iedereen moet ermee kunnen werken zonder een training. Met de backoffice krijg je meer inzicht in je zaak en het rendement hiervan. De POS backoffice is op elk apparaat met een internet browser veilig te raadplegen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

 • Servicegericht

  POS kassasystemen is elke dag bereikbaar van 9.00 tot 21.00. De eerste maand na oplevering kun je zelfs POS collega’s op zijn of haar 06-nummer bellen om direct geholpen te worden. De kassa software is zo gebruiksvriendelijk dat je in praktijk weinig vragen zult hebben. Bij problemen kan POS jouw kassasysteem in enkele seconde op afstand overnemen. Het service en support contract is geheel kosteloos.

 • Kwaliteit
  POS kassasystemen heeft servicegerichte benadering naar alle horeca en winkel klanten. De kassasystemen zijn duurzaam en kwalitatief. Ze kunnen tegen een stootje en het touchscreen is spatwaterproef en krasvast.

Over POS kassasystemen

POS Kassasystemen is een aanbieder van kassasystemen in Nederland. Bel voor vrijblijvende informatie, advies of een demo op 033 3690528 of bezoek de website www.poskassasystemen.nl

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company