PerfectView is een compleet CRM-, sales- en marketingplatform. Het programma is al een hele tijd in de running en uiteenlopende bedrijven werken hiermee: meer dan 5200 om precies te zijn. Erg interessant dus om dit pakket op Yuki aan te sluiten. Zo bied je de klant meer automatisering én je verzamelt met dit aanbod nieuwe klanten!

De voordelen van de PerfectView-koppeling met Yuki

Met de door Duopact ontwikkelde koppeling tussen Perfect View CRM en Yuki bied je je klant het beste van beide werelden. De applicaties werken naadloos samen, waardoor je klant niets hoeft te veranderen aan zijn huidige werkwijze. De API-techniek zorgt ervoor dat alle facturen volledig geautomatiseerd in Yuki worden ingeboekt. Je richt de koppeling eenvoudig zelf in en daarna kun je als een speer aan de slag! Dit kun je ermee:

  • Volledig geautomatiseerde factuurverwerking in Yuki
  • Automatische matching van facturen
  • Facturen op basis van productcodes uitsplitsen naar verschillende omzetrekeningen in Yuki
  • Automatisch debiteurenbeheer vanuit Yuki

Extra grip met Duopact

Met Duopact kies je niet alleen voor uitstekende technische ondersteuning. Met hun Yuki Connector platform voor accountantskantoren kun je jouw koppelingen makkelijk beheren. Eén platform en één aanspreekpunt voor al jouw Yuki integraties, die door Duopact onderhouden worden! Ontvang meldingen en automatiseer je klanten nog verder. Makkelijk voor jou én fijn voor je klant!

Wil je weten wat de PerfectView-koppeling met Yuki jou en je klanten kan opleveren? Bekijk de functionaliteit zelf bij een demo. Neem vrijblijvend contact op om een datum te plannen!

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2022 The Yuki Company