De koppeling met Yuki

PayPal voorziet in een online betaalsysteem waarmee bedrijven alle betalingen kunnen afhandelen, in plaats van verschillende aan elkaar gekoppelde systemen, en voert hiermee betalingen uit voor verschillende bedrijven.

De door Duopact ontwikkelde koppeling met Yuki zorgt ervoor dat alle PayPal transacties inzichtelijk worden in jouw Yuki administratie. Ook al wordt deze in één keer door PayPal uitgekeerd, jij ziet de specificaties terug.

Hoe werkt de koppeling?

De door Duopact ontwikkelde PayPal koppeling moet eenmalig worden ingericht. De mogelijkheid om verschillende (benodigde) valuta’s en privérekeningen aan te maken. Hierna kun je de PayPal transactieoverzichten uploaden en verwerkt de koppeling deze in jouw administratie.

Voordelen

  • Meer inzicht

    Niet alleen de uitbetaling is inzichtelijk in jouw administratie, maar alle transacties die binnen PayPal zijn uitgevoerd. Meer overzicht door aanmaken van verschillende valuta’s.

  • Tijdsbesparing

    Handmatig betalingen verwerken? Dat hoeft niet meer. Door het inladen van het transactieoverzicht is deze eenvoudig volledig opgenomen in jouw administratie.

Over Duopact

Wij zijn Duopact. Ontstaan uit de drang om ondernemers en hun business te ondersteunen met slimme
technologie. Waarom zou je nog op de ouderwetse en tijdrovende manier facturen inboeken of
handmatig data uitwisselen tussen systemen? Duopact ontwikkelt koppelingen gemaakt op de wensen
van een ondernemer. Behoefte aan een maatwerk oplossing? Wij koppelen alles.

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company