De koppeling met Outstanding24

Je verstuurt je factuur en er wordt niet betaald. Helaas herkenbaar. Het debiteurenbeheer van je organisatie neemt vaak veel tijd in beslag. Bovendien is er niets vervelender dan een klant die een nota niet (op tijd) betaalt. Vaak liggen service voor je klant en debiteurenbeheer gevoelsmatig mijlenver uit elkaar. Toch is het van groot belang om een duidelijk debiteurenbeleid te voeren.

Outstanding24 is een innovatieve online softwareleverancier die het debiteurenproces van je organisatie volledig automatiseert. Via ons platform kun je je debiteurenbeheer uitbesteden. Je blijft wel zelf volledig de regie voeren. De debiteurensoftware van Outstanding24 zorgt ervoor dat alle herinneringen en aanmaningen naar je klanten volledig geautomatiseerd verlopen. Ook het maken van betalingsregelingen en bellijsten zijn inbegrepen in het platform.

Hoe werkt de koppeling?

Als je voor Outstanding24 kiest, dan koppelen we de diensten van ons rechtstreeks aan Yuki. Onze innovatieve software herkent automatisch of en welke debiteuren een herinnering moeten ontvangen. Ons product geeft ook een klant waardering naar aanleiding van hun historische betaalgedrag. De software herkent niet alleen dát het moet gebeuren, maar verstuurt de herinnering bovendien op het juiste moment en past de flows aan naar aanleiding van hun betaalgedrag. Iemand die 1x iets vergeet krijgt een andere herinnering dat een notoire “laat-betaler”.

Voordelen

  • Tijdsbesparing voor je administratie
  • Betaalgedrag van jouw klanten verbeteren (betere cash positie)
  • Minder zorgen en een hogere klanttevredenheid
  • Totaal overzicht van betaalgedrag van uw hele klantenportefeuille

Meer informatie over de koppeling

Heb je vragen over de koppeling of een koppeling maken? Klik hier.

Of neem contact op met Outstanding24 via 085 –0185137 of via info@outstanding24.com

Yuki, Bright Accounting

Stap nu over
© 2021 The Yuki Company