De koppeling

Nmbrs® is een volledig online HR- en salarisapplicatie voor bedrijven en accountants. Nmbrs® kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie, het werken in de cloud en de efficiëntie waarmee de salarisverwerking wordt gedaan.

Met de koppeling tussen Yuki en Nmbrs® is het mogelijk de loonstroken, loonaangifte en journaalposten uit Nmbrs® te halen en deze automatisch in de online Yuki boekhouding te plaatsen.

Voordelen

 •  Automatisch mutaties importeren

  Vanuit Nmbrs® verstuur je automatisch alle loonstroken, loonaangifte en journaalposten naar het Yuki platform.

 •  Voorkom fouten

  Met de automatische import van loonjournaalposten vanuit Nmbrs® voorkom je handmatige fouten.

 •  Digitale dossiers

  Door de koppeling met Nmbrs® hou je in Yuki een volledig digitaal dossier bij per medewerker.

 •  Betalingen

  Alle salarismutaties vanuit Nmbrs® kun je met een druk op de knop betalen via het Yuki platform.

Over Nmbrs®

Nmbrs BV is een kennisintensieve IT-dienstverlener op het gebied van online HR- en salarisapplicaties. Meer dan 1400 bedrijven hebben reeds gekozen voor Nmbrs® voor hun personeels- en salarisadministratie en meer dan 320 accountantskantoren werken dagelijks met Nmbrs®. Nmbrs BV ontwikkelde 2003 haar eerste webapplicatie.

Meer informatie

Nadat je de koppeling met het Yuki platform hebt geactiveerd, krijg je automatisch een handleiding. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Yuki support via support@yuki.nl of op nummer 010-3132602. Als ondernemer kun je werken met deze koppeling via jouw Yuki partner.

 

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2022 The Yuki Company