De koppeling met Yuki

Nappkin is een compleet en geavanceerd restaurant POS systeem speciaal ontwikkeld voor de iPad. Dankzij de koppeling met Yuki hoef je geen tijd of geld te besteden aan het inboeken van omzet- en kassagegevens: dit gaat volledig automatisch. Meteen bij het afrekenen of eventueel als dagelijkse verzamelboeking.

Voordelen

  • Bestellen

    Nappkin is van de grond af vanuit de praktijk ontwikkeld. Alle denkbare details kunnen worden vastgelegd: specifieke diëten, bijzondere wensen, de spreektaal van de gast, extra tussengangen. Met deze koppeling draai je je hand er niet voor om.

  • Reserveringen

    In de software kun je je reserveringen naadloos integreren in je POS, zowel de online als telefonische reserveringen kunnen worden geregistreerd en zijn eenvoudig in te zien en aan te vullen op je iPhone of iPad. Een mail sturen naar alle in het verleden gemaakte reserveringen ? Geen probleem dankzij de koppeling met mailchimp.

  • Overzicht

    Nappkin geeft je direct en onvertraagd inzicht in de resultaten. 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je iPhone of iPad. Hoeveel pintransacties zijn er deze week gedaan? Een kopie van een rekening emailen? Start Nappkin op en de informatie staat je ter beschikking.

Over Nappkin

Voor meer informatie kun je deze webpagina raadplegen of contact opnemen via 020-4287777 of info@nappkin.nl. Je kunt een volledig functionele demonstratieversie van Nappkin downloaden in de Appstore.

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2023 The Yuki Company