MyBusiness Software

Met de koppeling tussen MyBusiness Software en Yuki worden de verkoopfacturen vanuit MyBusiness automatisch in Yuki geboekt en worden de openstaande posten terug ingelezen van Yuki naar MyBusiness Software. Hierdoor is zowel de boekhouding als de ERP / CRM software MyBusiness altijd up-to-date.

Hoe werkt de koppeling?

Wanneer een factuur in MyBusiness Software wordt verstuurd, zal deze automatisch worden door gestuurd naar Yuki en hier worden geboekt. Ook de openstaande posten worden automatisch opgehaald vanuit Yuki naar MyBusiness. Door de twee-weg synchronisatie heb je altijd zowel in je ERP / CRM software van MyBusiness als in je boekhouding in Yuki een actueel beeld van al je debiteuren.

Voordelen

  • De facturen die een gevolg zijn van de abonnementen, service opdrachten of orders uit MyBusiness Software worden direct verwerkt in de boekhouding in Yuki.
  • In het CRM gedeelte van MyBusiness Software heb je altijd een actueel beeld van de klanten en openstaande posten.
  • Doordat het genereren van facturen voor abonnementen, service opdrachten en orders in MyBusiness Software één druk op de knop is loop je nooit meer achter met facturatie.

Over MyBusiness Software

De complete software oplossing voor jouw onderneming. MyBusiness is er om je te helpen organiseren en optimaliseren. Onze software zorgt voor een brede ondersteuning van jouw bedrijfsprocessen. O.a. CRM, Orders, Service, Kassa en Facturatie in één volledig geïntegreerde bedrijfssoftware oplossing. Wij hebben brede kennis en ervaring in tal van branches zoals: Retail, Groothandel, Hospitality, Laundry en Service.

Kijk voor meer informatie op www.MyBusiness.nl en vraag vrijblijvend een gesprek aan hoe wij jou verder kunnen helpen.

Yuki, Bright Accounting

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company