De koppeling met Yuki

Make Life Easier samenstel is de volledig geïntegreerde software voor administratiekantoren en accountants. De koppeling met Yuki zorgt ervoor dat je bijzonder efficiënt en effectief gaat boekhouden en samenstellen. De volgende stap richting Robotic Accounting.

De boekhouding doe je volledig geautomatiseerd in Yuki en het opbouwen van een samensteldossier, het opmaken van een fraai jaarrekeningrapport en het genereren van SBR (XBRL) rapportages doe je in MLE samenstel.

Met een eenvoudige wizard in MLE samenstel lees je de grootboekrekeningen in. Voor een vast bedrag per maand maak je onbeperkt jaarrekeningen en dossiers.

Met MLE 365 is MLE nu ook online beschikbaar. Heel eenvoudig samen met Office 365 in de Microsoft Azure omgeving. Online met Yuki en MLE, van boekhouding tot en met rapportage eenvoudig in de cloud.

Voordelen

  • Supersnelle import van cijfers

    Slechts een paar muisklikken heb je nodig om de saldi uit Yuki in MLE op te nemen.

  • Geïntegreerd is ook echt geïntegreerd

    Klopt de boekhouding? Dan is samenstellen een koud kunstje. Jaarrekeningrapport, samensteldossier en SBR rapportages zijn in een handomdraai te genereren.

  • Kwaliteit

    Het leveren van kwaliteit hoeft niet ingewikkeld te zijn. De workflow helpt je om compliant te zijn zonder dat ellenlange checklisten je in de weg zitten. Voor accountancy specialisten door accountancy specialisten.

Bekijk demo video


Over MLE

Make Life Easier is de innovatieve software- ontwikkelaar voor de accountancybranche. Met een frisse blik heeft MLE het accountancy proces opnieuw ontworpen en geautomatiseerd. Met honderden gebruikers inmiddels een begrip voor administratie- en accountantskantoren.

Yuki, Bright Accounting

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company