De koppeling met Yuki

Met de koppeling tussen Lightspeed en Yuki is het mogelijk om bestellingen en facturen uit je Lightspeed webwinkel of Lightspeed POS kassasysteem automatisch door te zetten naar Yuki. Je hoeft deze bestellingen dus niet meer over te tikken en je hoeft ook geen exports en imports meer te doen. Bestellingen en facturen worden direct bijgewerkt in Yuki.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling activeer je vanuit de Lightspeed appstore. Tijdens het installatie-process wordt er een koppeling gelegd tussen Lightspeed en Yuki. Als de koppeling gelegd is, wordt voor iedere bestelling die op Betaald wordt gezet in Lightspeed, een factuur aangemaakt in Yuki. Klantinformatie, kortingen en BTW-codes (ook ICP) worden automatisch meegenomen.

Voordelen

  • Direct inzicht

    Alle in- en verkoopcijfers opgesomd, resultaten uitgesplitst in producten of productgroepen en elk moment exact duidelijk wat je hebt verdiend.

  • Volledig online

    Je checkt alles waar je maar bent en als het jou uitkomt via je smartphone of laptop.

  • Btw-aangifte zo gedaan!

    Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, is belastingaangifte doen meestal een hele klus. Met Yuki ben je sneller klaar, omdat bijna alles volledig automatisch wordt verwerkt.

De koppeling is mogelijk gemaakt door Sponiza IT

Sponiza IT ontwikkelt software voor het koppelen van online systemen. Dat betekent dat gegevens van het ene systeem, bijvoorbeeld bestellingen in een webwinkel, automatisch doorgezet worden naar een ander systeem, bijvoorbeeld een online boekhoudpakket. Bekijk alle webwinkel koppelingen van Sponiza IT via www.webwinkelfacturen.nl.

Meer informatie over de koppeling

Je kunt de koppeling eerst 30 dagen gratis uit proberen. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Yuki via support@yuki.nl of op nummer 010-2019734. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Sponiza IT op nummer 06 – 54 64 52 95.

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company