De koppeling met Yuki

Denk nooit meer na over debiteurenbeheer

Ik neem jouw debiteurenbeheer voor je uit handen. Koppel mij aan jouw YUKI omgeving zodat ik ervoor kan zorgen dat jouw debiteuren sneller betalen.

Koppeling, inzicht en actie!

Door mij inzicht te geven in jouw boekhouding, kan ik direct aan de slag met problematische facturen. Door mijn structurele aanpak zal je zien dat het aantal te laat betaalde facturen blijvend zal verminderen.

Ik ga achter jouw debiteuren aan.

Ik stuur jouw debiteuren vriendelijke herinneringen en zoek waar nodig persoonlijk contact. Ik zorg er zo voor dat jouw onbetaalde facturen betaald worden. Als de debiteur zonder goede reden weigert te betalen, start ik een juridische procedure. Ik betaal zelf de kosten voor de gerechtsdeurwaarder en/of advocaat.

Ik stoor je niet als het niet nodig is.

Ik beheer en incasseer jouw openstaande facturen helemaal zelf. Mocht een debiteur het niet eens zijn met een factuur, dan stuur ik je een bericht waar je snel en gemakkelijk op kan reageren. Zo zorg ik ervoor dat je je nooit meer bezig hoeft te houden met debiteurenbeheer.

Ik ben respectvol en beleefd.

Mijn aanpak is gebaseerd op een langdurige samenwerking tussen jou en je debiteuren. Ik respecteer altijd de relatie die jij met je klanten hebt. Klanten open en vriendschappelijk benaderen levert jou het hoogste rendement op.

Voordelen

  • Denk nooit meer na over debiteurenbeheer
  • Persoonlijk contact
  • Onbezorgd betaald krijgen
  • Automatische herinneringen
  • Automatische ingebrekestellingen
  • Waardevolle statistieken
  • Juridische procedures zonder extra kosten!

Meer informatie over de koppeling

Heb je vragen over de koppeling? Of wil je de koppeling activeren? Neem contact op met Marijke Jacobs via (06) 53 38 40 77 of via mjacobs@faasonline.nl

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company