Over JouwWeb

JouwWeb heeft meer dan 40 duizend actieve klanten in Nederland en België en biedt een laagdrempelige manier om een website of webshop te bouwen. Webwinkeliers kunnen op het JouwWeb platform eenvoudig via klikken en slepen hun webwinkel starten met mooie ontwerpen en alle gebruikelijke betaal- en verzendmethoden. Ook zijn er koppelingen met verkoopkanalen en boekhouding.

Het integreren van JouwWeb met Yuki stelt je in staat de JouwWeb bestellingen automatisch door te zetten naar Yuki. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten, dubbele data-invoer en resulteert in een betrouwbare boekhouding. Meer details over de koppeling vind je via deze link.

Voordelen van de koppeling

  • Tijdbesparend
  • Voorkomt fouten
    Doordat er geen handmatige verwerkingen plaatsvinden heb je ook minder risico op fouten.
  • Geen dubbele data-invoer
  • Resulteert in een betrouwbare boekhouding

Hoe werkt de koppeling?

Een bestelling uit de JouwWeb webwinkel kan naar Yuki worden doorgezet als een Yuki factuur. De optie conceptboeking is default en wordt het vaakst gebruikt. De optie facturen kun je bij ons aanvragen. Voor de optie facturen heb je de betaalde factuur-module nodig. Nieuwe bestellingen uit je webwinkel worden minimaal eenmaal per uur opgehaald. Indien zij de juiste status hebben worden zij doorgezet naar Yuki. De statussen kun je instellen via het dashboard, tab Configuratie.

Hoe activeer je de koppeling?

Voor het installeren van de koppeling vraag je een vrijblijvende 30-dagen proefperiode aan via deze link.

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2021 The Yuki Company