Van vergaderingen tot rondleidingen, van verhuurbedrijven tot sportscholen en cursusaanbieders: met i-Reserve regelen ondernemers ál hun afspraken en boekingen. Ook klanten van jouw accountantskantoor dus. Van reservering naar factuur is met de facturatiemodule in i-Reserve al een eitje, maar nu kan je ook nog eens deze facturenstroom direct en volledig integreren in Yuki!

Over de i-Reserve-koppeling met Yuki

Dankzij de i-Reserve integratie voor Yuki zijn de administraties van jouw klanten nu sneller dan ooit up-to-date! De koppeling is ideaal: je hoeft namelijk niets zelf meer te doen om verkoopfacturen in te boeken. Alles gaat automatisch.

  • Volledig geautomatiseerde (API – API) boeking van verkoopfacturen
  • De klant heeft altijd inzicht in bijgewerkte omzetgegevens
  • Automatisch de btw aangifte gevuld met juiste omzet gegevens
  • Nooit meer je klant achter de vodden aan zitten voor de i-Reservefacturen

Extra grip met Duopact

Met Duopact kies je niet alleen voor uitstekende technische ondersteuning. Met hun Yuki Connector platform voor accountantskantoren kun je jouw koppelingen makkelijk beheren. Eén platform en één aanspreekpunt voor al jouw Yuki integraties, die door Duopact onderhouden worden! Ontvang meldingen en automatiseer je klanten nog verder. Makkelijk voor jou én fijn voor je klant!

Wil je weten wat de i-Reserve-koppeling met Yuki jou en je klanten kan opleveren? Bekijk de functionaliteit zelf bij een demo. Neem vrijblijvend contact op om een datum te plannen!

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2022 The Yuki Company