Over HoorayHR

HoorayHR is HR software gericht op MKB’ers tussen de 5 en 100 medewerkers. Met HoorayHR stroomlijnen ondernemer hun HR proces, van verlofregistratie tot verzuimregistratie en van declaratieapp tot contractbeheer. HoorayHR focust zich op snelgroeiende teams, en zorgt dat het automatiseren van HR proces een fluitje van een cent is. HoorayHR wordt veel gebruikt in de zakelijke dienstverlening, start-ups en andere digital minded bedrijven.

Belangrijkste voordelen van de koppeling

Met HoorayHR heeft je team een slimme app voor HR zaken. Vaak hebben niet alle collega’s toegang tot de boekhouding of hun personeelsadministratie. Met HoorayHR kan elke medewerker eenvoudig zijn eigen HR zaken regelen. Van een verlofaanvraag tot het noteren van uren en dus ook het scannen van bonnetjes voor een declaratie. Als beheerder kun je de declaratie met één klik op de knop goedkeuren en direct inschieten in Yuki. Tjakka, geen losslingerende bonnetjes, en via integratie met Yuki je boekhouding direct up-to-date!

  • Handige HR app voor al je medewerkers
  • Nooit meer een bonnetje kwijt van een declaratie
  • Direct verwerkt in je boekhouding van Yuki
  • Handige teams en teamleiders voor goedkeuringsproces
  • Al je HR zaken geautomatiseerd

Door de integratie tussen Yuki en HoorayHR zijn declaraties automatisch beschikbaar in je boekhouding in Yuki. Hiermee is je declaratieproces gestroomlijnd. Vliegensvlug een volledige boekhouding, super handig!

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling tussen HoorayHR en Yuki werkt op basis van de digitale inbox van Yuki . Zodra een medewerker een bonnetje heeft ingediend wordt deze beoordeeld door een teamleider en/of beheerder. Na goedkeuring wordt het bonnetje doorgezet middels de koppeling naar Yuki, inclusief UBL bestand. In Yuki staat de declaratie direct gekoppeld aan de juiste medewerker (crediteur), en staan de bedragen inclusief BTW direct klaar. Even verwerken op de juiste grootboekrekening en je kunt de declaratie direct verwerken en betalen.

Hoe activeer je de koppeling?

De koppeling is eenvoudig te activeren via de integratiepagina op de website van HoorayHR.HoorayHR Yuki

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2022 The Yuki Company