Verkoopfacturen automatisch in de online boekhouding!

Verkoopfacturen die automatisch in de Yuki boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen met een Hikashop webshop is dit mogelijk. Met de Hikashop boekhoud app heb je nog minder omkijken naar je boekhouding. Deze koppeling is de volgende stap in een zo veel mogelijk geautomatiseerde boekhouding.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling is een plug-in waarmee de verkoopfacturen uit de Hikashop middels een crone job automatisch worden geboekt in de online Yuki boekhouding. De status van de facturen in de Hikashop is custom en daarom installeert de app bouwer (Reinder.eu) deze Plug-in en richt deze in.

Na het boeken in de Yuki administratie krijgt de factuur een nieuwe status, zodat deze niet nogmaals geboekt kan worden. Facturen die om welke reden dan ook niet geboekt kunnen worden zie je terug in de status mail die wordt gegenereerd na het uitvoeren van de boekingen.

Voor deze koppeling heb je een webwinkel bij Hikashop nodig en een Yuki account.

Voordelen

  • Sneller en automatisch geboekt!

    Yuki hoeft de documenten niet meer te controleren en te boeken. Via een webservice worden de verkoopfacturen uit de webshop volledig automatisch geboekt in de online Yuki boekhouding.

  • Direct inzicht in verkopen!

    Alle in- en verkoopcijfers opgesomd, resultaten uitgesplitst in producten of productgroepen en elk moment exact duidelijk wat je hebt verdiend.

  • Btw aangifte zo gedaan

    Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, is belastingaangifte doen meestal een hele klus. Met Yuki ben je sneller klaar, omdat bijna alles volledig automatisch wordt verwerkt.

De koppeling is mogelijk gemaakt door Reinder.eu

Je weet dat software jouw probleem moet kunnen oplossen, maar hoe? Laten wij nou verstand én ruime ervaring hebben op gebied van software op maat en functionele applicaties! Samen met onze klanten komen we tot de beste oplossing die past bij het bedrijf. Zie onze software als een investering met een duidelijk omschreven doel en goed omschreven ROI. Meer weten? Een afspraak is snel gemaakt via www.reinder.eu

Meer informatie over de koppeling

De kosten voor de plug-in zijn jaarlijks € 120,- hiervoor wordt de installatie en inrichting uitgevoerd, worden updates uitgevoerd en is er recht op support volgens het fair use principe. De support afdeling van Reinder.eu is bereikbaar op werkdagen 08:00 – 21:00 en op zaterdag van 08:00 – 12:00. Het is ook mogelijk om via de chatfunctie op de website direct met een programmeur of supportmedewerker te communiceren.

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2021 The Yuki Company