De koppeling met Yuki

AutomaaT is een garagepakket voor garagebedrijven van iedere grootte. Automatisering biedt veel voordelen, het scheelt een aanzienlijke hoeveelheid tijd en kosten. Zo neemt garagesoftware AutomaaT bijvoorbeeld een hoop werk uit handen van boekhouders.

Met de koppeling tussen garagepakket AutomaaT en Yuki staan facturen die je in het garagepakket maakt automatisch in je Yuki boekhouding. Snel en efficiënt.

Hoe werkt de koppeling?

Wanneer er een factuur gemaakt wordt in AutomaaT wordt deze automatisch geboekt in je Yuki boekhouding.

Voordelen

  • Actuele inzichten

    Met een goede boekhouding kun je ten alle tijden in AutomaaT het reilen en zeilen van je bedrijf bekijken. Zo heb je altijd actuele managementinformatie tot je beschikking.

  • Aanbod op maat

    AutomaaT kan, indien gewenst, alle bedrijfsonderdelen automatiseren. Het programma wordt op verschillende manieren aangeboden, zodat iedere klant kan werken op de manier die geprefereerd wordt: Als totaalpakket of in modules, online of lokaal, huren of kopen.

  • Flexibel

    Geen enkel bedrijf is hetzelfde en daarom is de software flexibel en aanpasbaar. Op deze manier kun je het pakket inrichten en gebruiken zoals je dat wenst.

Over AutomaaT:

CSW Software, het bedrijf achter garagepakket AutomaaT, automatiseert sinds 1986 garage- en handelsbedrijven. Het garagepakket AutomaaT is een eenvoudig te gebruiken administratiepakket voor garagebedrijven van ieder formaat. Een groot deel van de mogelijkheden van het automatiseringsprogramma AutomaaT wordt gevoed vanuit de dagelijkse praktijk van de zakelijke gebruiker.

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met CSW Software, het bedrijf achter garagepakket AutomaaT. Dit kan via info@csw.nl of 0341-355855.

Meer informatie kun je vinden op www.automaat.cc. Ook kun je hier een vrijblijvende demonstratie aanvragen. Je kunt ons pakket gratis uitproberen!

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2021 The Yuki Company