Rolling Beyond

Met de data vanuit de online Yuki boekhouding kun je met ForecastXL managementinformatie genereren, (rolling) forecasts maken en automatisch rapportages versturen.

De koppeling

ForecastXL is de nieuwste generatie managementinformatie software. Door een automatische prognose en visuele analyse wordt managementinformatie toekomstgericht en gebruiksvriendelijk. De workflow genereert taken en verzoekt je om afwijkingen toe te lichten. De workflow zorgt op een natuurlijke manier voor verantwoordelijkheid en inzicht. Daardoor wordt managementinformatie transparant.

De professionele rapportages en intuïtieve cockpit zorgen ervoor dat elk type gebruiker (ook de niet financieel onderlegde) zijn weg weet te vinden. Hierdoor ontstaat er meer draagvlak voor het management proces. Je kunt zelf op een eenvoudige manier je data uit Yuki aan ForecastXL koppelen.

Voordelen

 • Professionele en visuele rapportages!
  “Plug & play” applicatie, je kunt direct beginnen!
 • Rolling forecasting

  Volg betalingstermijnen en voer investeringsscenario’s uit (rolling forecasting)!

 • Uitgebreide KPI

  Meer dan 1.700 voorgedefinieerde indicatoren (KPI’s).

 • 100% Cloud

  Dankzij de cloud altijd en overal toegankelijk!

Over ForecastXL

ForecastXL behoort tot de nieuwste generatie managementinformatie software. ForecastXL werkt met een gepassioneerd team met de missie om (financiële) data om te zetten naar managementdata die gebruikt kan worden voor toekomstige beslissingen! Vanuit de basissen in Groningen, Bunnik (Utrecht) en Cordoba (Argentinië) is het team sinds 2013 bezig met de ontwikkeling van ForecastXL. Met een professioneel team van programmeurs, financieel specialisten en marketeers wil ForecastXL de “standaard” maken op het gebied van managementinformatie en rolling forecast.

Meer informatie?

Je kunt ForecastXL 30 dagen gratis proberen. Waar nodig kun je gebruik maken van de professionele supportafdeling. Voor vragen kun je ook kijken op de website, een mail sturen naar support@forecastxl.com of bellen naar 085 – 401 65 98.

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company