Over Ecwid

Ecwid maakt wereldwijd honderdduizenden klanten mogelijk online te verkopen via hun favoriete social media platform, zoals Facebook, Instagram en Google. Met bijna 4 miljard euro aan verkopen is Ecwid een bewezen, simpele oplossing voor het MKB om online te verkopen via allerlei verkoopkanalen.

De koppeling zorgt ervoor dat bestellingen uit de Ecwid webwinkel dagelijks worden doorgezet naar facturen in Yuki. Omdat de bestellingen direct in het boekhoudsysteem van de webwinkelier komen, bespaart deze tijd op de financiële administratie.

Voordelen van de koppeling

  • Tijdbesparend
  • Voorkomt fouten
    Doordat er geen handmatige verwerkingen plaatsvinden heb je ook minder risico op fouten.
  • Geen dubbele data-invoer
  • Resulteert in een betrouwbare boekhouding

Hoe werkt de koppeling?

Een bestelling uit de Ecwid webwinkel kan naar Yuki worden doorgezet als een Yuki factuur. Ecwid werkt met webhooks. Wij ontvangen een melding zodra er een nieuwe bestelling in je Ecwid webwinkel wordt aangemaakt of als een bestelling wijzigt. Als de bestelling doorgezet kan worden – dit is afhankelijk van de status – zal de koppeling de bestelling doorzetten.

Hoe activeer je de koppeling?

Je kunt de koppeling activeren via de Ecwid appstore via deze link. Meer details beschikbaar in de handleiding. De eerste 14 dagen, na opstarten via de appstore zijn gratis.

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2021 The Yuki Company