CollectOnline is een softwarebedrijf met een gevestigde naam in de incasso-, deurwaarder- en advocatenwereld dankzij onze RecoverOnline software. Vanuit deze jarenlange expertise hebben we een nieuw product ontwikkeld, namelijk DunningOnline. Dit is een uiterst gebruiksvriendelijk softwarepakket dat het gehele proces van debiteurenbeheer faciliteert en automatiseert, zodat jij je kan focussen op je zaak.

Dankzij DunningOnline hoef je geen uren meer te spenderen aan het opvolgen van facturen, uitsturen van aanmaningen, contacteren van klanten, … om je betalingen te innen. Onze software koppelt namelijk rechtstreeks met jouw boekhouding, waardoor alle informatie automatisch up-to-date is en je makkelijk in één dashboard te zien krijgt wat er lopende is.

Hoewel we jou kunnen garanderen dat door het gebruik van onze software je jouw DSO en cashflow zeer sterk zal verbeteren, hebben we zelfs een rechtstreekse koppeling met honderden incassobedrijven voor de moeilijkere gevallen. Hierdoor verlies je ook in dit gedeelte van het proces zo min mogelijk tijd en geld!

Over de koppeling

De koppeling tussen Yuki en DunningOnline zorgt ervoor dat alle informatie vanuit Yuki wordt ingelezen in het DunningOnline-platform, waarna tal van acties automatisch voorgesteld en/of uitgevoerd worden op basis van je persoonlijke traject- en segmentatie-instellingen.

Hoe werkt de koppeling?

Je kiest zelf wanneer je wil synchroniseren, hetzij manueel of automatisch. Zodra dit gebeurd is zal DunningOnline afhankelijk van jouw persoonlijke setup allerlei acties klaarzetten of zelfs uitvoeren, bijvoorbeeld het versturen van sms’jes, (aangetekende) mails/brieven, (robo)calls, betaallinks, …

Voordelen van de koppeling

  • Minder zorgen & meer tijd
  • Betere cash flow
  • Gegarandeerd lagere DSO
  • Kostenbesparing

De koppeling activeren

Op het DunningOnline platform leg je de koppeling met Yuki in slechts enkele klikken! Meer info? Bel +32 3 369 14 92

Heb je hulp nodig? Wij helpen je graag verder. E-mail naar support@yuki.nl of bel ons op telefoonnummer 010 – 2019734.

Yuki, Bright Accounting

Stap nu over
© 2021 The Yuki Company