De koppeling met Yuki

Met deze koppeling wordt het mogelijk om de informatie van openstaande debiteuren elke dag automatisch naar DebiService te sturen, zonder eigen tussenkomst. DebiService benadert vervolgens de debiteuren volgens een afgesproken werkwijze en kan het betaalbedrag van klanten aantoonbaar verbeteren.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling kan geactiveerd worden via OAMKB Groningen, waarbij er tijdens het installatie-proces een koppeling wordt gelegd tussen DebiService en Yuki. Nadat de koppeling is gelegd wordt elke nacht een lijst met de openstaande verkoopfacturen naar DebiService verzonden inclusief de NAW-gegevens van de debiteur. Nadat de betalingstermijn is verstreken (of een andere afgesproken periode) worden de debiteuren nagebeld. Via een online systeem van DebiService wordt de status bijgehouden en kan met elkaar verder gecommuniceerd worden over de openstaande vorderingen.

Voordelen

  • Tijdsbesparing

    Het sturen van aanmaningen kost veel tijd en geld en zet relatief weinig zoden aan de dijk. DebiService neemt dit proces over en benadert jouw klanten telefonisch (uit jouw naam) waardoor het betaalbedrag positief wordt beïnvloed.

  • Direct inzicht

    Door adequaat te bellen op een commerciële wijze worden klanten bewogen de openstaande facturen binnen de afgesproken termijnen te voldoen.

  • Kostenbesparing

    De kosten die in rekening worden gebracht door DebiService zullen beduidend lager zijn dan de kosten van een eigen medewerker.

De koppeling is mede mogelijk gemaakt door OAMKB Groningen en Lenex IT

OAMKB Groningen en Lenex IT hebben deze koppeling in eerste instantie voor twee klanten gerealiseerd. Echter werd al snel duidelijk dat er meer vraag naar was en is deze koppeling uitgebouwd om alle Yuki klanten te bedienen. Lenex IT werkt aan de ontwikkeling terwijl OAMKB Groningen de boekhoudkennis bijdraagt. Samen werken ze aan een stabiele koppeling.

Meer informatie over de koppeling

Je kunt de koppeling de eerste 30 dagen gratis uitproberen. Daarna kost de koppeling € 5,00 per maand exclusief omzetbelasting. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met OAMKB Groningen via groningen@oamkb.nl of op nummer 06-29 00 62 13. Met DebiService sluit je daarnaast zelf een overeenkomst af. Kijk voor meer informatie op de site van DebiSerice of neem contact op via 038-4775820 of via n.vanderplaats@debiservice.nl.

Yuki, Bright Accounting

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company