Koppel Yuki met Dation

Dation is een toonaangevende leverancier van planning en administratiesoftware voor de rijschoolbranche. Momenteel werken dagelijks ruim 525 rijscholen met de administratie software van Dation om hun dagelijkse activiteiten te ondersteunen. Daarnaast maken continu meer dan 30.000 leerlingen regelmatig gebruik van het leerling portaal om de actuele status van hun cursus te bekijken of om zelf lessen te plannen via Internet.

De koppeling

Met de koppeling tussen Yuki en Dation Dashboard kun je de gegevens van jouw debiteren en gefactureerde omzet exporteren naar Yuki. Voor de koppeling met Yuki heb je de module Advance nodig.

Voordelen

  • Automatische workflows

    Met Yuki Dation kun je jouw werkprocessen vereenvoudigen, leuker en zelfs succesvoller te maken!

Over Dation

Dation is een toonaangevende leverancier van planning en administratiesoftware voor de rijschoolbranche. Ons doel is dan ook om het runnen van jouw bedrijf en werkprocessen te vereenvoudigen, leuker en zelfs succesvoller te maken. Wij willen niet alleen goede software én goede ondersteuning bieden, wij willen een belangrijke bijdrage leveren aan het succes en de groei van jouw rijschool!

Meer informatie over de koppeling

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Yuki support. Dit kan via support@yuki.nl of je kunt bellen op nummer 010 – 2019734. We helpen je graag verder. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Dation.

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2022 The Yuki Company