Over de koppeling

In jouw restaurant of hotel wordt gewerkt met kassa’s, reservering systemen, planning software, tapinstallaties en meer. Wist je dat er waardevolle inzichten verborgen zitten in de data uit al deze systemen? Hoe zou het zijn als je deze waardevolle data zonder handmatige handelingen bij elkaar zou kunnen zien?

Met de koppeling DataProfit & Yuki is de horecaondernemer in staat om naast een overzichtelijk operationele dashboards ook financiële rapportages en dashboards te genereren vanuit één centrale Cloud omgeving.

Voordelen

  • Turnkey oplossing

    Geen initiële investeringen en consultancy trajecten om te starten met DataProfit Insights. Binnen 24 uur kan de ondernemer gebruik maken van de operationele en financiële rapportages en dashboards.

  • Specialisatie

    DataProfit richt zich uitsluitend op klanten welke actief zijn in de Hospitality, Fast Food en Food & Beverage sectors.

  • 24/7 Anywhere, Everywhere

    Met DataProfit heb je 24/7 de beschikking hebben over waardevolle, actuele en bovendien betrouwbare inzichten zodat beslissingen kunnen worden onderbouwd en verbeterslagen kunnen worden doorgevoerd

Over DataProfit

DataProfit lost de problemen en complexiteit rondom het samen brengen en presenteren van deze data vanuit verschillende systemen op met Plug en Play DataProfit Insights. Volledig geautomatiseerde rapportages en dashboards en dat alles in één oplossing. Voor meer informatie en vragen kun je direct contact opnemen met DataProfit op nummer +31(20) 261 2857

Yuki, Bright Accounting

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company