Over de koppeling

Verwerk snel de opleidersboekhouding in de centrale boekhouding van je organisatie. Eens per dag stuurt de koppeling factuurdata, debiteuren, projectnummers en journaalposten uit. Je krijgt alle gegevens mee om zelfs vanuit Yuki de factuur te versturen, zodat alles in één flow en vormgeving kan blijven.

Voordelen

  • Crediteuren direct aangemaakt

    Niks gegevens overtypen. Bespaar fouten door het allemaal vanuit Coachview aan te maken

  • Factuur vanuit Yuki of Coachview versturen

    Uniek aan de Yuki koppeling is dat je kunt kiezen vanuit waar je de factuur naar je klant verstuurt. Dit kan vanuit Coachview, of vanuit Yuki zelf

  • Projectnummers, factuur en vervaldatum automatisch mee

    Werk je met projectnummers, dan kun je die automatisch meesturen met het nieuwe boekingsverzoek. Ook handig is dat de factuur- en vervaldatum automatisch mee komen

Over Coachview

Organiseer opleidingen vanuit één cursusadministratiesysteem en presenteer je opleidingen via ons geavanceerde opleidingsportaal. De software stel je in op basis van je eigen processen. Schakel modules in en uit wanneer jij dat wil. We hebben er 12 zoals automatische acties, evaluaties, planningsmodule en financieel. Lees meer over de cloud service Coachview.

Meer informatie over de koppeling

Voor €25 euro per maand koppel je tussen Yuki en Coachview. Het implementeren van de koppeling is voor €400 euro geregeld. Bekijk de details van de Yuki koppeling.

Heb je vragen over deze koppeling neem dan gerust contact op met Coachview. Bel 088 – 44 88 550 of mail naar info@coachview.net. We reageren op werkdagen binnen 24 uur.

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company