De Yuki Suite

Yuki heeft in samenwerking met CaseWare en een aantal Yuki partnerkantoren een eigen online Yuki Suite samengesteld. Via deze Yuki Suite kunnen kantoren gemakkelijk en online een unieke Yuki jaarrekening samenstellen. Met 1 druk op de toets wordt op basis van een Yuki administratie een eenvoudige jaarrekening samengesteld, waar veel ondernemers ruim voldoende aan hebben.

Jaarrekening online

Voor de financiële administratie en het samenstellen van de jaarrekening worden vaak verschillende softwarepakketten gebruikt. Het handmatig exporteren van gegevens uit het ene pakket naar het andere is een tijdrovende en foutgevoelige klus. De Yuki Suite lost dit probleem eenvoudig op. De toepassing legt een dynamische online koppeling tussen de Yuki administraties en de software van CaseWare. Het uitwisselen van gegevens voor de jaarrekening gaat daarna bijna vanzelf.

Voor de Yuki Suite heb je geen on-premise software van CaseWare nodig.

Werk je nog niet met CaseWare?

Geen probleem! Je hoeft geen licentie te hebben. Je kunt de Yuki Suite voor jouw klanten activeren via de Yuki webstore.

Werk je al met CaseWare?

Mooi! Dan kun je een Yuki Connector toevoegen aan jouw CaseWare omgeving om van dezelfde functionaliteit gebruik te maken.

Training Yuki Suite

Op het moment dat je wilt gaan werken met de Yuki Suite is het verplicht om een training te volgen. Deze training zal plaatsvinden in Apeldoorn. Voor iedereen die de Yuki Suite gaat gebruiken kunnen wij trainingen inplannen tot max. 12 personen per groep.

Opgeven voor deze trainingen kan CaseWare zelf.

Voordelen

  • Efficiënt

    Snelle en eenvoudige uitwisseling van gegevens tussen Yuki en CaseWare!

  • Automatisch inlezen van gegevens

    Automatiseer de import van grootboekmutaties uit Yuki naar CaseWare.

  • Vermindert kans op fouten!

    Geen fouten meer als gevolg van handmatige import.

Connector Yuki Financieel

Voor haar bestaande klanten met on-premise software heeft CaseWare ook de mogelijkheid optimaal te connecteren met Yuki middels de Connector Financieel. Je kunt deze Connector gemakkelijk toevoegen aan de CaseWare omgeving. Dit betreft een uitbreiding van de licentie.

De Connector Financieel voor Yuki beschikt over dezelfde functionaliteit als bovengenoemde Yuki Suite.

Over CaseWare

CaseWare is de specialist in accountancysoftware en marktleider in Nederland met duizenden gebruikers in de accountancy. De accountancysoftware kenmerkt zich door vakinhoud, gebruikersvriendelijkheid en optimale integratie met andere software.

Meer informatie

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Yuki via support@yuki.nl of op nummer 010-2019734.

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company