Verkoop en inkoop gesynchroniseerd tussen Akti en Yuki

Door Akti en Yuki aan elkaar te koppelen, worden inkoop- en verkoopfacturen en de betalingen ervan met één klik gesynchroniseerd tussen de applicaties. Je boekhouding wordt meteen bijgewerkt en je weet dus direct hoe je bedrijf er in realtime voor staat. Op kantoor, of onderweg.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling tussen Akti (CRM + ERP) en Yuki (boekhouding) combineert beide applicaties. Je beschikt op elk ogenblik over al je actuele boekhoudkundige gegevens. Je facturatie flow is geautomatiseerd en verloopt daarom vlot, snel en correct.

Voordelen

  • Veilige en geautomatiseerde workflow

    Verlies niet langer tijd met het zoeken, printen en sorteren van je inkoopfacturen en verkoopfacturen. Vermijd fouten en het handmatig invoeren van alle betalingen. Dankzij Akti voer je alles snel en eenvoudig in en met één klik synchroniseer je je gegevens met Yuki.

  • Uitgebreide oplossing

    Akti voldoet aan alle commerciële en administratieve beheer behoeften van mkb-bedrijven. Met Akti heb je een complete, geautomatiseerde en professionele beheeroplossing.

  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk

    Je beschikt over een complete oplossing voor het beheer van de resultaten van je bedrijf. Gebruiksvriendelijk om al je medewerkers snel en efficiënt te laten samenwerken zonder informatie te verliezen. Akti is eenvoudig te gebruiken en de integratie met Yuki is beveiligd.

Meer informatie over de koppeling

Ben je al gebruiker van Akti? Dan maak je gratis gebruik van deze functionaliteit!
Heb je nog geen Akti? Alle informatie kan je vinden op http://www.akti.com.

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2022 The Yuki Company