De koppeling met Yuki

Met deze koppeling wordt het mogelijk om alle verkoopinformatie van Afosto elke dag automatisch naar Yuki te werken, zonder eigen tussenkomst. Je hoeft dus geen bestellingen meer over te tikken of export/import acties uit te voeren.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling kan geactiveerd worden via Lenex IT, waarbij er tijdens het installatie-proces een koppeling wordt gelegd tussen Afosto en Yuki. Nadat de koppeling is gelegd wordt elke verkoop (ongeacht het verkoopkanaal) die op het Afosto platform gedaan wordt via een beveiligde verbinding verzameld. In de nacht wordt vervolgens deze data gestructureerd per grootboekrekening en via een memoriaalboeking naar Yuki gestuurd én automatisch geboekt.

Voordelen

  • Tijdsbesparing

    Automatisch elke dag de verkopen vanuit Afosto in de Yuki boekhouding schieten!

  • Direct inzicht

    Doordat de verkoopinformatie elke dag wordt verstuurd blijft je boekhouding up-to-date.

De koppeling is mede mogelijk gemaakt door OAMKB Groningen en Lenex IT

OAMKB Groningen en Lenex IT hebben deze koppeling in eerste instantie voor één klant gerealiseerd. Echter werd al snel duidelijk dat er meer vraag naar was en is deze koppeling uitgebouwd om alle Yuki klanten te bedienen. Lenex IT werkt aan de ontwikkeling terwijl OAMKB Groningen de boekhoudkennis bijdraagt. Samen werken ze aan een stabiele koppeling.

Meer informatie over de koppeling

Je kunt de koppeling de eerste 14 dagen gratis uitproberen. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Lenex IT via api@lenex.nl of op nummer 088-5363948.

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company