13 november 2015
Isidora

Je administratie op de rit met Yuki Boekhouden

Voor een ondernemer binnen de drukke vervoer- en transportbranche is het correct bijhouden van de boekhouding van groot belang. Of je nu een taxibedrijf of transportbedrijf runt, terwijl jij en je chauffeurs onderweg zijn, dien je de onderneming draaiende te houden. In deze blogpost vertellen we waar je bij Yuki gebruik van kunt maken om dit proces te vergemakkelijken en wat Yuki doet om het voeren van deze administraties te optimaliseren.

Rittenadministratie

Een belangrijk onderdeel van boekhouden, binnen de vervoer- en transportbranche, is de rittenadministratie. Misschien houdt iedere chauffeur zijn ritten nu nog op papier bij en levert deze aan het eind van de dag netjes in op het kantoor, zodat jij ze kunt aanleveren in Yuki. Maar zou het niet veel makkelijker zijn als alle chauffeurs dit ter plekke, tijdens een rit kunnen aanleveren? Zo voorkom je dat er ritteninformatie ontbreekt en loop je zelf geen vertraging op bij het aanleveren van je gegevens in Yuki.  

Koppeling met Wintax

Om in te spelen op deze behoefte heeft Yuki een koppeling gerealiseerd met Wintax. Wintax is de leverancier van rittensoftware voor de personenvervoerbranche, welke ervoor zorgt dat alle facturen en debiteurgegevens automatisch in je Yuki boekhouding verwerkt worden. Daarnaast zorgt deze koppeling ook voor het plannen van ritten, personeel en voertuigen. Met Wintax vermijdt je papierwerk, ben je door middel van de automatische verwerking altijd bij met aanleveren en bieden we jou ook nog eens een handige en duidelijke communicatie op afstand met je chauffeurs.

En welke oplossing heeft Yuki voor de transportbranche?

Yuki is al geschikt voor transportbedrijven, maar deze branche kenmerkt zich door maatwerk. Daarom is Yuki de ideale oplossing, omdat ons platform vrij is om te koppelen. Heb je een transportsoftware op het oog? Of maak je al ergens gebruik van? Dan adviseren we je om met de leverancier van deze software contact op te nemen. Door verschillende partijen is het mogelijk om tegen een vast tarief een koppeling te realiseren. Voorbeelden zijn:

Gespecialiseerde partners

Naast dat Yuki vrij is om te koppelen, werkt Yuki ook samen met honderden accountantskantoren door het hele land. Deze Yuki partners kiezen steeds vaker voor een full service propositie binnen een bepaalde branche en specialiseren zich hierin. Een voorbeeld hiervan is KMH die zich met een nieuw concept, IzyGo richt op de administraties van binnenvaartschippers.

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen? Of wil je op de hoogte blijven van de Yuki ontwikkelingen binnen deze branche? Hou deze pagina in de gaten of bel naar 010-2019734. Het Yuki team helpt je graag verder.

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company