Meerdere gebruikers voor een slimmere workflow
Manage de rechten van verschillende Yuki gebruikers.

Sneller en efficiënter werken? Geef medewerkers de juiste rechten in Yuki. Er zijn verschillende soorten rollen om uit te kiezen, ieder met een eigen set aan basisrechten. Zo kies je makkelijk welke medewerker toegang heeft tot bepaalde functies van Yuki, zonder ze een inkijk te hoeven geven in je gehele boekhouding.

Je kan kiezen uit verschillende rollen:

 • Gebruiker zonder rol
  Deze persoon krijgt bepaalde basisrechten zoals het aanleveren van documenten, vragen stellen binnen Yuki, ingeladen bonnetjes inzien en HR documenten bekijken.
 • Aankoop
  Met deze rol kan een medewerker de volledige aankoopflow behandelen. Waaronder bijvoorbeeld de saldilijst van leveranciers inzien, aankoopfacturen openen en betaallijsten bekijken.
 • Verkoop
  Vergelijkbaar met de rol Aankoop kan een medewerker met deze rol de gehele verkoopadministratie regelen, zonder hiervoor inkijk in de gehele boekhouding nodig te hebben.
 • Financiële administratie
  Met deze rol heb je volledige zicht op de boekhouding en kan je een aantal kleine aanpassingen doorvoeren. Deze rol is vooral geschikt voor medewerkers van financiële afdelingen.
 • Externe accountant
  Laat je niet misleiden door de naam, dit is niet een rol voor je accountant. De Externe Accountant heeft alle rechten van de rol Financiële Administratie, plus extra overzichten en functies. Ook deze rol is met name geschikt voor medewerkers van financiële afdelingen.
 • Directie
  Dit is voor jou als ondernemer de ideale rol. Met deze rol heb je inzicht in je up-to-date cijfers en alle documenten.
 • Human Resource Manager
  Met deze rol krijgen de personen die verantwoordelijk zijn voor HR duidelijk inzicht in alle nodige personeelszaken.

Al deze rollen kan je combineren met de rol Kijkgebruiker. Deze rol gebruik je niet los, maar juist steeds in combinatie met een andere rol. De Kijkgebruiker heeft namelijk zicht op het domein van de specifieke rol, zonder dat deze persoon taken kan uitvoeren of aanpassingen kan maken. Combineer je bijvoorbeeld Aankoop + Kijkgebruiker? Dan heeft de Kijkgebruiker zicht op de gehele aankoopflow, zonder de bewerkrechten van deze flow te hebben.

Met één druk op de knop kan je vandaag nog starten. Voeg de extra gebruiker toe aan je winkelwagen via de knop rechtsboven. Je betaalt hiervoor enkel per extra gebruiker.