De tweede editie van het Yuki Magazine

Lees alle ins & outs van de accountancybranche

Heb jij de tweede editie van ons Yuki Magazine al gelezen? We hebben weer alle ins & outs van de accountancybranche voor je gebundeld in een exclusief on- en offline magazine. Download de pdf of vraag de papieren versie aan. Dan ben je volledig op de hoogte.

Ook in deze tweede editie van het Yuki Magazine blikken we terug op het afgelopen jaar, lees je inspirerende interviews en verhalen van accountants én hebben we alle nieuwe trends en ontwikkelingen in de accountancybranche voor je op een rijtje gezet.

De highlights hebben we weer op een leuke interactieve manier voor je online gezet. De verdieping hebben we exclusief bewaard voor de papieren editie die hopelijk een mooi plekje op de salontafel van kantoor of thuis krijgt. Liever papierloos? Begrijpen we natuurlijk ook. Gelukkig hebben we daarvoor een downloadable pdf die dan weer niet misstaat in een van je online folders. Aan jou de keuze!

Vraag nu het Yuki Magazine aan via het formulier hiernaast en ontvang het binnenkort op je deurmat of direct in je downloads!

 

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2023 The Yuki Company