16 april 2013
Isidora

Yuki start franchise formule

Yuki is een slimme boekhoudservice voor ondernemers uit het mkb. Het motto is ‘scannen, mailen, klaar’. Het resultaat: een boekhouding die altijd up-to-date is. Maar daarmee is zo’n ondernemer er nog niet. Er moeten aangiften en jaaropgaven gedaan worden. Er zijn financiële beslissingen te nemen. Op die momenten bleef de Yuki online software en dienstverlening op afstand. Met de splinternieuwe franchiseformule ‘Ik ben Yuki!’ krijgt Yuki een gezicht. Ik ben Yuki is alle gemak van Yuki en de persoonlijke dienstverlening van een boekhouder of accountant om de hoek.

Samenwerking

Al langer werkte Yuki goed en intensief samen met financieel adviseurs. Toch was het voor klanten af en toe verwarrend met welke vragen ze bij Yuki terecht konden en met welke ze naar hun boekhouder of accountant moesten stappen. Tegelijkertijd blijken steeds meer klanten hun volledige boekhouding graag aan Yuki uit te besteden. Met een landelijk dekkend netwerk van Yuki-franchisers wil Yuki aan die vraag tegemoet komen. Ondernemers kunnen dan met al hun vragen terecht bij één en dezelfde persoon met wie ze maandelijks contact hebben. Deze controleert elke maand de boekhouding en zorgt voor alle belastingaangiftes en de jaarrekening.

Een-op-een advies

De nieuwe formule is afgelopen jaar getest en succesvol gebleken. Inmiddels zijn vijf administratiekantoren van start als Ik ben Yuki!-franchisenemer. Arco van Nieuwland, directeur van Yuki vertelt: “Al vanaf het begin in 2007 proberen we het ondernemers letterlijk zo makkelijk mogelijk te maken. Je kunt alleen goed ondernemen als je financieel overzicht hebt en begrijpt wat die cijfers willen zeggen en daar is een-op-een advies onontbeerlijk bij. Met de nieuwe formule is het ‘klaar’ uit onze slogan ook echt ‘klaar’.”

Voor financieel adviseurs blijkt het erg aantrekkelijk om met Yuki in zee te gaan. Doordat er minder tijd nodig is om gegevens te verwerken, kunnen zij het accent leggen op adviseren en begeleiden. Zij kunnen een modern kantoor starten zonder grote investeringen. Ondernemers die graag de complete boekhouding in de cloud uitbesteden, krijgen zo toch een eigen lokale boekhouder of accountant ‘om de hoek’.

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company