Features

 • Communicatie bij het document
 • Automatische kwaliteitscontrole van administraties
 • inzicht
  Gemakkelijk controleren en goedkeuren
 • Continue metingen van klanttevredenheid

De features
van onze
boekhoudsoftware

De accountant van morgen worden? Dan kan dat niet zonder de boekhoudsoftware van de toekomst. Maar voordat je een passende nieuwe oplossing kan kiezen moet je natuurlijk wel weten wat er allemaal mogelijk is. Bekijk hier de belangrijkste features van Yuki, van scan en herken tot aan urenregistratie, en kies de beste boekhoudsoftware voor jou en je klanten.

Ontdek Yuki in de praktijk

Scan en herken

De zelflerende scan en herken van Yuki wordt steeds slimmer. Iedere gebruiker van onze boekhoudsoftware draagt bij aan een herkenning die elke keer weer wat sneller en completer is. Zo zorgt de community van Yuki er samen voor dat de scan en herken uitgroeit tot de meest effectieve oplossing op de markt.En natuurlijk is de scan en herken van Yuki volledig geïntegreerd in het platform, geen extra kosten dus.

  Robotic Accounting

  Handmatig werk kost je veel tijd en geld, en is daarnaast ook nog eens foutgevoelig. Robotic accounting zorgt er daarom voor dat er zoveel mogelijk repetitieve, administratieve en simpele handelingen geautomatiseerd worden. Bij Yuki wordt de automatische boekhouding door de Robotic Assistant gedaan.De Robotic Assistant van Yuki slaapt nooit, zodat jij nooit meer nachten door hoeft te werken.

  Boekhouding app voor ondernemers

  Voor de meeste ondernemers is de boekhouding een moetje. Ze willen de beste (financiële) resultaten, maar stoppen liever niet al te veel tijd in hun administratie. Dankzij de Yuki boekhouding app hoeft dit ook niet. Ze scannen hun bonnetjes direct in, checken of ze nog iets moeten doen en antwoorden snel op jouw vragen.Zo wordt het leuk om dagelijks bij te zijn, en kan jij de werkdruk voortaan optimaal gaan spreiden.

  Alle features ontdekken?

  UBL

  De vruchten van Robotic Accounting plukken, dat doe je met UBL. Facturen worden automatisch opgehaald, uitgesplitst en direct op de juiste plek in de boekhouding geplaatst. Zo is je online boekhouding nog efficiënter en sneller up-to-date.

  Lees meer Lees minder

  Uitbreidingsmogelijkheden

  Onze boekhoudsoftware zit vol features die jouw werk nog leuker en makkelijker maken. En je kan het platform zelfs nog verder uitbreiden, met extra functionaliteit. Voor jezelf, of voor jouw klanten. Facturatie, offertes en (online) betalingen. Maar ook urenregistratie, projectadministratie en workflow.

  Lees meer Lees minder

  Inzichtelijke dashboards

  Hoeveel heb je geautomatiseerd? Over het kantoor, of per klant? Zijn je klanten tevreden? En waar liggen er kansen en waar zijn er handelingen die geautomatiseerd kunnen worden? Met de dashboards van Yuki heb je 24/7 inzicht in kwaliteit en tevredenheid. Je hebt voortaan niet alleen een overzicht van de meest actuele stand van zaken, maar ook inzicht in de meest waardevolle data.

  Lees meer Lees minder

  Communicatie bij het document

  Heb je vragen aan de ondernemer? Heeft de ondernemer een vraag aan jou? Met de boekhoudsoftware van Yuki kan je voortaan optimaal communiceren. Omdat vragen en antwoorden aan documenten te koppelen zijn, is het altijd duidelijk waarover het gaat. Dat voorkomt miscommunicatie en maakt het makkelijk om correcties snel door te voeren.

  Lees meer Lees minder

  Veelgestelde vragen

  Overstappen (3)
  • - + Hoe verloopt de overstap naar Yuki?

   Overstappen moet zo gemakkelijk mogelijk kunnen. Daarom kan je met Yuki binnen no-time en met uitgebreide hulp overstappen, bekijk ook deze pagina.

  • - + Kan ik historische cijfers importeren?

   Ja, we hebben de mogelijkheid om via een audit file import historische cijfers te importeren in Yuki.

  • - + Kan ik mijn eigen rekeningschema importeren?

   Nee, we hebben bij Yuki gekozen voor een standaard rekeningschema. Zo kunnen we door te standaardiseren vergaand automatiseren. Het is een dynamisch rekeningschema, dus op een aantal punten kun je zelf rekeningen toevoegen. Maar binnen Yuki wordt op basis van de rechtsvorm die je voor een administratie kiest automatisch een rekeningschema gecreëerd. Je ‘eigen’ gemaakte schema kun je wel heel makkelijk kopiëren naar andere administraties.

  Yuki in de praktijk (3)
  • - + Kan ik nadat de btw-aangifte is verstuurd nog boekingen aanpassen?

   Ja dat kan. We werken niet met conceptboekingen of periodes afsluiten na het kwartaal. Yuki berekent alles cumulatief. Dus pas je een boeking aan, dan corrigeert Yuki automatisch voor de volgende periode de btw. Als er meer dan €1000,- verschil is geeft Yuki aan dat je een suppletie moet indienen. Die kun je ook vanuit Yuki versturen.

  • - + Kan ik makkelijk correctieboekingen maken in Yuki?

   Jazeker, je kan in Yuki heel makkelijk corrigeren. Omdat we vanuit het brondocument werken, corrigeer je vanuit de factuur. En vervolgens corrigeert Yuki eventueel de journaalpost of de btw.

  • - + Hoe zit het in Yuki met vaste journaalposten als activa en loonjournaalposten?

   Omdat binnen Yuki het brondocument centraal staat kun je een activum heel makkelijk activeren. Je geeft vanuit de bron (factuur) aan hoe je het wilt afschrijven en Yuki creëert vervolgens de journaalpost. Met Loket en NMBRS hebben we een diepgaande koppeling waarbij loonjournaalpost, loonheffing en zelf de loonstrook wordt geïmporteerd. Bij de overige pakketten kan je de loonjournaalpost importeren uit het salarispakket.

  Yuki, Bright Accounting

  Ik wil een demo
  © 2022 The Yuki Company
  Ik wil een demo