De impact van een on demand economie

Met Rens Lieman

Een taxi met één klik, binnen dertig minuten je eten bezorgd, muziek en series aangepast op jouw wensen, same day delivery: klinkt heel normaal toch? Alsof we nooit anders gewend zijn dan on-demand dienstverlening in een on demand economy. Maar denk eens terug aan de tijden dat het anders was. Dat is toch echt niet zo lang geleden. Ons aanpassingsvermogen wat betreft digitalisering is verbazingwekkend, zeker in ons persoonlijke leven. Maar wat betekent dat voor de B2B-markt?

Over Rens Lieman

Rens Lieman heeft in de eerste Yuki Expert Session uitgelegd hoe technologische ontwikkelingen en hoe Silicon Valley ons leven van alledag beïnvloeden. Hij schrijft als journalist voor Nederlandse kranten en tijdschriften zoals NRC, Esquire, Vrij Nederland en Het Parool en in 2018 verscheen zijn boek ‘Uber voor alles’. Daarin reconstrueert hij de opkomst van Uber en de zogeheten ‘on demand economie’: met één druk op de knop krijgen we wat we willen, wanneer we dat willen.

In Uber voor alles beschrijft Rens hoe de on demand economie onze arbeidsmarkt, werk, dienstverlening en onze steden verandert. In deze Yuki Expert Session gaat hij bovendien in ruim een half uur nog dieper in op de concrete uitwerking hiervan op het MKB, de verwachtingen van klanten en ondernemers, en wat dat zou kunnen betekenen voor financieel dienstverleners. Schrijf je in en we sturen je de video!

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2022 The Yuki Company