Over het succes van innovatie en werkgeluk

Met Arjen Banach

In een wereld die in een razend tempo verandert, hebben veel organisaties moeite met de snelheid bijbenen. Rollen veranderen, banen verdwijnen; hoe zorg je ervoor dat je je eigen draai vindt en dat je collega's hun werkgeluk vegroten? Succesvol meegaan met innovatie lukt tenslotte alleen als je professioneel kunt groeien en met een glimlach op je gezicht naar je werk gaat.

Over Arjen Banach

Arjen Banach is auteur, spreker, Chief Happiness Officer en organisatiefuturoloog. Met zijn kijk op de toekomst van organiseren heeft hij al vele organisaties geholpen bij verandering. Daarbij richt hij zich op vooruitgang en de menselijke factor, want een bedrijf zonder enthousiaste medewerkers is niet toekomstbestendig.

In deze Yuki Expert Session gaat Arjen Banach je precies vertellen hoe je in deze wereld vol digitalisering wat meer aandacht kan geven aan werkgeluk. En dat is belangrijk nu rollen veranderen en mensen zich in razendsnel tempo moeten aanpassen. Hij beantwoordt de uitdaging hoe je je kunt onderscheiden middels innovatie, terwijl je er gelijktijdig voor zorgt dat je de gehele organisatie meekrijgt. Dat zijn twee enorme uitdagingen die in iedere sector, ongeacht de omvang of branche, ontzettend belangrijk zijn. Arjen Banach geeft je een inkijk in wat de essentiële ingrediënten zijn voor een inspirerende organisatiecultuur, niet gefocust op voortgang maar op vooruitgang.

Bekijk de sessie!

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2022 The Yuki Company