All-In-One: Yuki Ecosysteem

Verschillende systemen & processen

Als accountantskantoor ken je het waarschijnlijk maar al te goed: de wirwar van systemen, boekhoudpakketten, losse processen en koppelingen. Een scan en herken, fiscaal pakket, dashboarding, facturatie, klantcommunicatie, salarisadministratie, boekhouding... Deze bekende ICT of boekhoudstraat is eigenlijk bedoeld om efficiënt en digitaal te kunnen werken.

Maar uiteindelijk kost deze best of breed benadering je veel tijd, geld en moeite. Echt toekomstbestendig is deze aanpak ook niet. Want voor je het weet word je vertraagd door alle losse systemen en processen die je in huis hebt. Systemen moeten geüpdatet worden en koppelingen vernieuwd. Je doet als kantoor toch nog veel handmatig (soms zelfs dubbel) werk en de gewenste efficiëntie wordt ook niet behaald.

Lees meer Lees minder Herkenbaar? Ga met ons in gesprek

Alle processen en systemen in 1 geïntegreerd platform managen?

De drijvende systemen en processen binnen je accountantskantoor zijn een stuk slimmer te managen. Daarom bieden we een volledig geïntegreerd all-in-one platform. Met de kracht van al je essentiële systemen, zonder het gedoe.

Start je dag overzichtelijker en eindig je dag een stuk sneller. Alles wat je nodig hebt, vind je in Yuki. Zo doe je jouw werk voortaan met een nog grotere glimlach op je gezicht.

Automatisering en standaardisering door het hele platform en over de processen heen

Continue vernieuwing het platform blijft altijd up-to-date

All-in-one platform, alle nodige functionaliteit op één overzichtelijke plek

Uniek inzicht, alles doorzoekbaar en doorzoombaar tot brondocument

Overzichtelijke dashboards om te sturen op de beste resultaten

Communicatie rond documenten, vanuit Yuki en in Yuki

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2022 The Yuki Company