Droomstart: Onze boekhoudtips

  • Alle cijfers binnen handbereik
  • Alle gegevens veilig in de cloud
  • Alles wat je nodig hebt in één systeem
  • Overzichtelijke dashboards
  • Allinone
    Alles binnen één online boekhoudplatform

Yuki boekhoudplatform; op weg naar succes

In dit seizoen van Droomstart geeft Visma | yuki aan het einde van elke aflevering een waardevolle boekhoudtip die ondernemers helpt van de financiële administratie een winkans te maken.

Yuki is het alles-in-één online boekhoudplatform waarmee jij de juiste keuzes kan maken voor de groei en bloei van de onderneming.
Slimme boekhoudsoftware die ervoor zorgt dat de boekhouding op orde is waardoor jij niet voor verrassingen komt te staan.
En jij je volledig kan focussen op waar je goed in bent: het ondernemerschap.Uitzendingen kun je beluisteren via onderstaande knop.

Droomstart luisteren

Zoek een Yuki accountant bij jou in de buurt

Vul je postcode in

Postcode of plaats*
Zoek een accountant

Meer dan boekhouden

Met Yuki kan je veel meer dan alleen boekhouden.

Je kan het platform namelijk uitbreiden met extra functionaliteit die je helpen de beste resultaten te behalen. Krijg bijvoorbeeld toegang tot krachtige insights in de gezondheid en groei van je onderneming met Yuki Financieel. Of word een commerciële held door het hele verkoopproces te automatiseren en optimaliseren met Yuki Verkoop. En zo zijn er nog veel meer uitbreidingsmogelijkheden, ontdek ze hier.

Bekijk alle features

Yuki koppelt ook met je bestaande systemen

Je business draait waarschijnlijk op een aantal essentiële systemen. Deze bestaande systemen koppel je natuurlijk gewoon aan Yuki. Je webshop- of kassasystemen, je salarisadministratie, rapportage-tools... Bekijk hier alle koppelingen die je binnen Yuki kan activeren.

Alle koppelingen

4 tips om meer te halen uit je boekhouding

Lees het artikel
© 2023 The Yuki Company
Ik wil een demo