9 april 2015
Isidora

Zie je door de bonnen het bos niet meer? Declareer dan via Yuki

Documenten lever je op een makkelijke manier aan in Yuki, dat weet iedereen. Maar het aanleveren van die stapels tankbonnetjes, lunchbonnetjes en alle andere kleine bonnetjes neemt nog steeds veel tijd in beslag! Yuki, hebben jullie hier een oplossing voor? Jazeker! Yuki heeft namelijk een handige functie waardoor je deze declaraties sneller kan aanleveren.

Welke handige functie is dat dan?

Het Yuki onkostendeclaratieformulier. Via deze functie lever je alle stapels bonnen in één keer aan. Zo bespaar je tijd, het aantal transacties daalt én je kosten gaan omlaag!

Dat klinkt goed! Maar waar kan ik dit terugvinden?

Iedere Yuki klant vindt deze functie via het domein terug in de ‘Yuki postbus’ en staat ook in de personeelsmap van je digitale archief. Formulier gevonden en bonnen verzameld? Binnen enkele minuten heb je het ingevuld, verstuurd en… Yuki doet de was ;).

Let op! Het is voor de belastingdienst noodzakelijk om de oorspronkelijke bonnen alsnog te bewaren. Voorbeelden om deze bonnen makkelijk te bewaren vind je in de help.

Yuki postbus
Wie kan er nog meer van deze functie gebruik maken?

Naast jezelf kunnen al jouw medewerkers en iedereen met de rol ‘Directie’ van deze functie gebruik maken. Als ondernemer én hoofdgebruiker bepaal je natuurlijk zelf wie je deze rollen en rechten toewijst.

Kortom, maak het jezelf als ondernemer nog makkelijker. De eerste stap heb je al gezet door te werken met Yuki. Op naar de volgende!

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen of wil je nog meer te weten komen over declareren via Yuki? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder. Natuurlijk staat deze informatie ook in onze Yuki Wiki.

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company