21 juni 2019
Yuki

SuperRebel

90% automatisch boekhouden

“Voor ik SUPERREBEL oprichtte, werkte ik met de ‘ouderwetse’ manier van boekhouden. Denk: grote servers en twee boekhouders die fulltime met de financiële administratie bezig waren. Daarom ging ik op zoek naar een programma dat beter bij mijn eigen manier van werken paste. Met een halve werkdag per week verwerken we nu twee miljoen aan omzet.”

SUPERREBEL

SUPERREBEL bestaat inmiddels iets meer dan vijf jaar en noemt zichzelf ‘a creative agency for brave brands’. Onder dit motto creëert het bureau stoere, gedenkwaardige, opvallende campagnes voor klanten als Princess Sportswear, Bison, Kärcher, Mars, Kotug, Palm, House of Pertijs en Max Verstappen.

Rol van de accountant

“Onze accountant controleert eens per kwartaal de resultaten en onze werkpositie en checkt nog even of er toch geen foutjes in de administratie geslopen zijn, zoals dubbele boekingen. Ook maakt hij eens per jaar de jaarbalans op en stelt hij de beginbalans op – direct in Yuki.”

Gericht op ondernemers

“Heb je een moderne onderneming en wil je je 1000% kunnen focussen op waar je écht goed in bent, wil je optimaal creatief kunnen zijn, dan is Yuki de logische keuze.”

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2021 The Yuki Company