21 juni 2019
Yuki

Jongh & Van Osta

Van passie naar succes

De fysiopraktijk Jongh & Van Osta is hard gegroeid en niet van plan daarmee te stoppen. De volgende stap zal zijn om gecombineerde zorg, samen met andere zorgaanbieders, te bieden op meerdere locaties. “Door je visie doordacht te vertalen naar meetbare doelstellingen kun je je passie namelijk optimaal inzetten en concreet succes boeken.”

Klaar voor de toekomst

Gegevens één keer invoeren waarna ze in alle relevante zorgprogramma’s staan. Door de integratie van alle gegevens kan de praktijk elke patiënt bovendien veel beter monitoren én is Jongh & Van Osta nu al klaar voor de volledige digitalisering van de zorgmarkt die binnen enkele jaren een feit zal zijn.

Naadloze integratie met SpotOnMedics FysioOne EPD

De naadloze integratie tussen het FysioOne Platform en Yuki heb ik in geen enkel ander pakket ervaren. Met het platform van SpotOnMedics en Yuki hebben we altijd en overal beschikking over adequate meetgegevens, financieel inzicht in openstaande rekeningen en het elektronische patiëntendossier waarin de patiënt bovendien zelf wijzigingen
door kan voeren.

Met onze groei, groeide de behoefte om de administratieve lasten te verlagen zodat wij ons op managementniveau vooral konden focussen op nieuwe kansen.Bart van Osta, Jongh & Van Osta

Jongh & Van Osta

Onze missie is om patiënten op een respectvolle en adequate manier te benaderen een te ondersteunen in het herstelproces. Op basis van de huidige wetenschappelijke inzichten en kunde van de behandelend fysiotherapeut brengen we je situatie en doelen in kaart en stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2021 The Yuki Company