Fonkel | Uitblinkers in zaken

Fonkel wil het ondernemers zo gemakkelijk mogelijk maken. Door ze alles uit handen te nemen waar zij hun kostbare tijd liever niet aan besteden. Zo hoeven ondernemers zich niet meer te richten op de boekhouding, salarisadministratie of belastingaangiftes, maar kunnen ze uitblinken in dat waar hun passie ligt. 

Fonkel, onderdeel van Flynth

Het accountantskantoor Fonkel, onderdeel van Flynth adviseurs en accountants, is een innovatief dienstverleningsconcept binnen de accountancy. De diensten van Fonkel zijn gericht op een nieuwe generatie ondernemers, ondernemers die geautomatiseerd willen werken en continu inzicht willen hebben in hun actuele cijfers. 

“Het voordeel van Yuki is dat het dagelijks bij is. Dus we hebben cijfers die up-to-date zijn, die bespreek ik. Doordat je dagelijks bij bent weet je waar de ondernemer staat en dat geeft hele goede gesprekken.” Harmen Dekker, Business Coach

Het kantoor biedt ondernemers structurele ondersteuning door middel van een persoonlijk adviesteam (dat onder andere op strategisch en fiscaal gebied adviseert), regelmatige contactmomenten en de juiste tooling. 

Geautomatiseerd boekhouden

Samen met Yuki zorgt Fonkel voor een volledig online boekhouding. Alle administraties gaan via Yuki. Ondernemers kunnen op deze manier alles digitaal aanleveren, koppelen met alle essentiële systemen, binnen het platform communiceren, en 24/7 actueel en volledig inzicht in de cijfers krijgen.

“We zitten nu rond de 70% automatisering en hebben de ambitie dit nog verder te verhogen. De tijd en ruimte die we overhouden kunnen we gebruiken voor advisering” Marcel Tijhuis, Business Partner

De samenwerking met Yuki helpt niet alleen de ondernemers maar ook het team van Fonkel zelf tijd te besparen, tijd die ze vervolgens in kunnen zetten voor advisering. Zo kan het snelgroeiende kantoor zich blijven focussen op hun klanttevredenheid en het bieden van de beste service.

De verhalen lezen van andere kantoren die Yuki inzetten om klanten beter te kunnen helpen?

Lees het e-book

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company