21 mei 2019
Yuki

Broekmans

Nooit meer afhankelijk

Vóór Yuki werkte Geert met een traditionele boekhouder en een extern pakket. “Ik was volledig afhankelijk van iemand anders, van of hij wel of niet bij was en alles wel had ingevoerd.” Dat veranderde met de overstap Yuki. Nu levert Geert zelf de documenten aan. “Ik heb weer controle en overzicht. Hoewel ik mijn boekhouding nu zelf dagelijks aanlever, ben ik er veel minder tijd mee kwijt. De overstap verliep trouwens vlot. Yuki is gebruiksvriendelijk. Je hebt geen training of diepgaande softwarekennis nodig om er mee aan de slag te gaan.”

Vanaf het allereerste begin stelt Yuki het document, de gebruiker en het gebruiksgemak centraal. Dat heb ik nog nergens anders gezien.Geert Broekmans, Broekmans

Tijdbesparing

“Als ondernemer ben je over een jaar of twee, alleen nog je boekhouding aan het fiatteren. Omdat inkoop- en verkoopfacturen straks echt allemaal digitaal worden verstuurd en de software die automatisch boekt, ben je daar al geen tijd meer aan kwijt. Nu hoef ik nog maar eens per maand mijn openstaande posten te checken en te bepalen of ik de betreffende leveranciers een herinnering stuur of daar nog even mee wacht.”

Broekmans Patisserie

Broekmans Patisserie Venlo is een familiebedrijf. Sinds 1923 ontwikkelt, produceert en verkoopt ze een groot asortiment banket- en chocoladeproducten.
Alle producten zijn eigen fabricaat en afkomstig uit eigen banketbakkerij en chocolaterie. Inmiddels zijn er Broekmans-winkels in Venlo, Venray en Roermond en werken er in totaal 35 mensen.

Yuki, Bright Accounting

Ik wil een demo
© 2021 The Yuki Company