10 november 2017
Isidora

Bruna, Datawear & Yuki slaan handen ineen!

Samenwerkingsovereenkomst

Op donderdag 12 oktober j.l. hebben Bruna, Datawear & Yuki een samenwerkingsovereenkomst getekend. Doel van de samenwerking is het faciliteren en ondersteunen van één administratief ICT platform voor de ruim 300 Bruna winkelbedrijven. Centraal staat uniformiteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Samengevat komt de samenwerking erop neer, dat Yuki en Datawear hun softwareproducten inzetten waarbij alle winkelbedrijven hun administratie via Yuki en het Roboledger platform van Datawear laten verwerken. Bruna heeft hiervoor afspraken gemaakt met haar huisaccountant. “Dankzij dit partnerschap en werkwijze zullen de cijfers beter vergelijkbaar zijn en hebben we nog beter inzicht in de prestaties op de winkelvloer. Bijkomend voordeel zijn de lagere accountantskosten voor de franchisenemers”.

Roboledger

Datawear heeft ten behoeve van robotisering van administratieve stromen zoals inkoopfacturen van key leveranciers en kassa-data, werkprocessen en transactieverwerking op haar platform Roboledger ingericht inclusief automatische opvolging zoals journalisering van administratieve voorraad en inkoopwaarde in Yuki. Bruna loopt met de combinatie Yuki en Roboledger voorop in de Nederlandse retail, aldus Marijke Jacobs, commercieel directeur bij Datawear.

Yuki is blij met de samenwerking: “De samenwerking moet het voeren van de administratie vereenvoudigen. De reacties van franchisenemers zijn positief, daar draait het allemaal om”, aldus Peter van Haasteren, directeur van Yuki. De samenwerking sluit uitstekend aan bij de groeiambities van Yuki.

Yuki, Bright Accounting

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company