2 juni 2019
Isidora

Boekhouden en sexy: het kan

Boekhouden en ‘sexy’: het zijn geen termen die vaak met elkaar verbonden worden. Yuki gaat de uitdaging aan: door robotisering wordt boekhouden opnieuw sexy voor bedrijven en boekhouders. Of tenminste, sexyer. Lees hier hoe.

Van grafiekjes word ik opgewonden

Wist je dat er mensen zijn die opgewonden raken van tabelletjes? Ze bestaan. Wanneer alle cijfers dankzij slimme software zelfs in real-time verschijnen, gaan zij helemaal door hun dak! Je krijgt dan een handig overzicht van de stand van zaken op elk moment. Dat alle nieuwe data snel verwerkt wordt, zorgt ervoor dat de onweerstaanbare taartdiagrammen, lijstjes en het overzicht van uitgaven en inkomsten meteen glashelder zijn. En geloof ons, daar blijf je uiteindelijk echt niet onverschillig bij. Waar het uiteindelijk echt om draait, is dat je zo beter begrijpt wat er achter de tabelletjes schuilgaat, en zo weet wanneer de tijd rijp is voor ACTIE!

Mijn handtas zit niet meer vol bonnetjes, maar biedt plaats aan een bomvolle agenda

Soms moet je diep in je handtas graven om de weg naar die perfecte, rode lippenstift terug te vinden tussen duizenden kassabonnetjes. Door een zoveelste treinvertraging of die (lichte) verslaving aan je smartphone verlies je al genoeg kostbare tijd. Door digitaal boekhouden verlies je niet langer papier en tijd, en bijgevolg ook geen geld. Géén verplichte verplaatsing of nodeloze administratie met je boekhouder. De vrijgekomen tijd kan je gebruiken om eindelijk die wilde plannen op je to-do-lijstje uit te voeren.

Goed zicht op je business, betekent meer geld. Meer geld is sexy

Volg me even in deze redenering: door geautomatiseerd boekhouden krijg je een beter zicht op je zaken en kan je je dus concentreren op de écht belangrijke beslissingen. Investeren of toch nog even wachten? Een extra medewerker in dienst nemen? Allemaal zaken die je geld kunnen opbrengen en je geen tijd doen verliezen. En meer geld is gewoon ook best sexy, toch?

24/7 beschikbaar

Een boekhouding die honderd procent gerobotiseerd loopt, staat dag en nacht paraat. Aan de slag met je boekhouding? Het kan wanneer je maar zou willen. Met gerobotiseerd boekhouden kan je namelijk vanaf iedere locatie, en via alle gangbare platformen, bij je boekhouding terecht. En wat sociale media doet voor de relatie met je vrienden, doen platformen zoals Yuki voor je relatie met je boekhouder. Onduidelijkheden? Vragen over bepaalde documenten? Je kan via Yuki met al je vragen bij je boekhouder terecht.

Strakke verschijning

Het oog wil ook wat, zelfs tijdens het nakijken van de boekhouding. Je hoeft niet meer te verdrinken in onduidelijke tabelletjes. Cloud-boekhouden en administratie-platformen zorgen ervoor dat je dankzij een strak design door het bos de bomen ziet. Een handig dashboard en een userfriendly interface: dat is pas echt aantrekkelijk. Of ligt het aan mij?


Artificial Intelligence is het nieuwe sexy

Als slim het nieuwe sexy is, dan geldt dit zéker voor je A.I. (Articifical Intelligence) boekhouding. Een groot deel van je administratie wordt dan namelijk automatisch verwerkt, allemaal dankzij het zelflerende karakter van de software. Vergeet de schattige Wall-E en sciencefictionfilms met robots of met Tom Cruise: jouw slimme boekhouding maakt artificiële intelligentie vandaag al tastbaar (en ja, sexy)!

Minder papier = meer bomen. Een beter milieu is sexy.

Meer en meer bedrijven werken papierloos. En dat biedt voor iedereen voordelen. Je maakt er uiteraard je administratie stukken efficiënter mee. Maar een papierloze onderneming betekent ook nog ook een kleiner ecologisch voetafdruk. Vooruit, er is discussie over de ecologische impact van digitale oplossingen, maar er is wel een consensus dat minder papier de CO2-uitstoot positief beïnvloedt. En zijn milieuactivisten eigenlijk niet de nieuwe sekssymbolen van deze tijd?

Op zoek naar een accountant waarmee boekhouden echt sexy wordt? Dan ben je op zoek naar een Yuki Partner. Vind een accountant in de buurt via de partnerlocator. 

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company