16 mei 2019
Isidora

The Yuki Awards

Yuki reikt jaarlijks zeven awards uit aan partners die fantastische resultaten hebben behaald op het gebied van groei, tevredenheid, marketing, kwaliteit, tijdigheid en automatisering.

Operational Excellence draait volledig om het uitblinken in de dienstverlening aan klanten. Het is de denkwijze en overtuiging, maar bovenal de wil om je als organisatie continu te verbeteren en wanneer nodig te veranderen. Dit is iets dat we bij Yuki zelf ook nastreven en graag belonen!

Maar nu rest de vraag: wat maakt je nou eigenlijk een winnaar? We leggen het je hier kort uit.

En de awards zijn…

De zeven felbegeerde Yuki awards zijn:

Fastgrowing Award

De naam zegt het al… fast growing. Voor deze award worden de kantoren genomineerd die binnen een jaar het snelst gegroeid zijn in aantal administraties. We zijn onwijs benieuwd, welk kantoor is dit jaar de hardste groeier?

Product Leadership Award

Onze Product Leadership Award draait om innovatie, productleiderschap en daarom ook het optimaal gebruik van de kwaliteitsmonitor. Wie heeft het beste rapportcijfer over alle administraties? Oftewel, wie weet de slimme software van Yuki het beste in te zetten?

Customer Intimacy Award

Deze award staat volledig in teken van de klant. Als winnaar van de Customer Intimacy Award weet je als geen ander de klant centraal te stellen. Scoort jouw kantoor het hoogst op het gebied van klanttevredenheid en snelheid van het verwerken van transacties? Dan zien we jullie misschien wel op het podium dit jaar.

Marketing Award

Hoe positioneer jij je als Yuki partner? Hoe toon je jouw kwaliteit, originaliteit en resultaat in samenwerking met Yuki? Voor deze award nomineren we kantoren die de samenwerking met Yuki inzetten om (met hun marketing) zo zichtbaar, vindbaar en onderscheidend mogelijk te zijn.

Miss/Mister Yuki Award

De miss en mister Yuki zijn echte Yuki ambassadeurs. Ze ademen Yuki, en vertellen iedereen vol enthousiasme over alle mogelijkheden en voordelen. Er gaat tenslotte niets boven Yuki!

Yuki Operational Excellence Award

Operational Excellence combineert in feite alle voorgaande kwaliteiten, van product tot promotie. De gelijknamige award gaat dan ook naar de partner die op alle gebieden het beste heeft gepresteerd.

Wil je volgend jaar ook in de prijzen vallen? Dan dagen we je alvast uit voor volgend jaar!

Yuki, Bright Accounting

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company