AV-dag 2019

Het is tijd voor een lustrumeditie van de AV-dag! En Yuki is daar natuurlijk ook dit jaar weer bij.

Thema AV-dag 2019

Ontwikkelingen in accountancyland gaan snel. Maar hoe snel precies? Wij roepen de accountants op: bepaal je rol! Succesvolle kantoren maken keuzes. Is er die ene zaligmakende keuze? Jouw keuzes komen voort uit jouw businessmodel, je klanten/ondernemers en hun vragen. Advieskantoor? ZZP-dienstverlener? Local hero? Full service? Specialist? Of een mix? Prima, maar #hoedanprecies? #Pakjekans: mogelijkheden en kansen genoeg. Maar dan wel allemaal strak georganiseerd.

Yuki Sessie: De ontwikkeling van een nieuw business model in Accountancy  #HOEDANPRECIES?

Yuki geeft dit jaar samen met Fonkel een sessie over de ontwikkeling van een nieuw business model binnen de accountancy.

Onboarding strategie: Het begint al bij de voordeur, wanneer nieuwe klanten worden aangenomen met een unieke onboarding strategie.

Scrum teams: Scrum teams zijn allang niet meer alleen voor softwarebedrijven. Ook binnen andere branches neemt dit een vlucht, maar binnen accountancy is Fonkel echt een voorloper hierin. Binnen Fonkel is er een scrum team dat verantwoordelijk is om alle data zo geautomatiseerd mogelijk te verwerken en de kwaliteit van administraties continu te verbeteren.

Fonkel in franchise: Fonkel heeft een focus op franchiseorganisaties en dankzij de standaardisatie van het gehele administratieve traject weten ze heel succesvol grote franchiseconcepten als De Hypotheker, Bruna, Bakker Bart en Backwerk te bedienen.

#HOEDANPRECIES? Alle processen binnen Fonkel verlopen via een gecentraliseerd platform. Martin zal gedurende deze sessie stap voor stap door deze processen gaan en toelichten welke rol het Yuki platform hierin speelt.

Benieuwd geworden? Lees hier meer en schrijf je meteen in (en vergeet niet aan te sluiten bij onze sessie)!

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company