18 mei 2017
Isidora

Yuki aanwezig op Accountancy Expo op 20 juni 2017

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]

Op dinsdag 20 juni 2017 vindt de vierde edititie van de Accountancy Expo 2017 plaats in de Loods in Nijkerk. De Accountancy Expo is een groeiend beursevenement in de accountancybranche. Honderden bezoekers en exposanten komen bij elkaar rond IT & innovatie.

Programma

Of je nu op zoek bent naar concrete handvatten, inspiratie voor de toekomst of meer wilt weten over de profilering van je kantoor; op dit beursevenement komt het op bijzondere wijze samen. Op dit innovatieve event voor accountants kan ook Yuki niet ontbreken. Yuki is als één van de 60 innovatieve ICT exposanten aanwezig op de beursvloer. Kom langs om kennis te maken met onze innovatieve software.

Inschrijven

Je kunt ons vinden op stand 22. Relaties kunnen zich via onderstaande button kosteloos aanmelden door gebruikt te maken van de code Yuki2017.

We ontmoeten je graag op onze stand de 20e!
[/av_textblock]

[av_promobox button=’yes’ label=’Inschrijven’ link=’manually,https://www.accountancyexpo.nl/tickets/’ link_target=” color=’orange’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’yes’ icon=’ue87d’ font=’entypo-fontello’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′ custom_class=”]

Event bijwonen?

[/av_promobox]

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company