7 juni 2015
Isidora

Yuki aanwezig op het Accountancy Expo 2015 event!

Op 23 juni vindt in de Rijtuigenloods te Amersfoort de tweede editie van de Accountancy Expo plaats, hét ICT innovatie event voor accountants en andere financieel intermediairs.

Ruim 50 innovatieve ICT exposanten

Team Yuki is op 23 juni als één van de ruim 50 innovatieve ICT exposanten aanwezig op de Accountancy Expo met nummer 12 op de beursvloer. Vanaf half 12 is er een inloop met lunch waarna om 12 uur wordt het programma afgetrapt door Fou-Khan Tsang die stil zal staan bij de ICT uitdagingen die voor ons liggen. Hierna zal Yuri van Geest het hebben over de convergentie van opkomende technologieën en de fundamentele veranderingen die dit met zich meebrengt, ook wel singularity genoemd. Vanaf half 2 zal er een BNR Nieuwsradio live-uitzending plaatsvinden vanaf het hoofdpodium.

Bezoek de Yuki sessie ‘Is uw kantoor Social?’

Gedurende de middag zijn er tal van andere activiteiten te volgen naast de uitgebreide beurs waarop de ruim 50 exposanten zijn vertegenwoordigd. In speciale treinwagons vinden interactieve sessies plaats waar iedereen zich voortdurend bij kan aansluiten. Deze sessies worden verzorgd door experts rondom de Special Topics Security, Mobile, Social en Analytics. Bezoekers worden hierin uitgedaagd om mee te doen en krijgen concrete handvatten mee naar huis! Namens Yuki zal Peter van Haasteren spreken over het thema ‘Is uw kantoor Social?’.

De zogenaamde Zandstraalcabine is dusdanig innovatief ingericht dat de bezoeker verleid wordt om hier zeker een kijkje te nemen. In deze speciaal ingerichte ruimte zijn de ‘Wall of Innovations’ en de ‘Keten in Beeld’ gevestigd. Middels videobeelden worden de meest aansprekende vernieuwingen en innovaties uit de branche getoond op de ‘Wall of Innovations’. Daarnaast wordt in een interactieve opzet de ‘Keten in Beeld’ getoond. Hierin is te zien wie er met wie koppelt en hoe de keten zich in zijn geheel verhoudt tot elkaar.

Rond de klok van 16 uur zal Erik Friedeberg het officiële programma afsluiten middels een slotpleidooi. Hij zal stilstaan bij de innovatiekracht die de accountancy heeft, of juist niet. Hij opent zelf kort na afloop van de Expo een eigen adviesorganisatie die inzet op de veranderende rol van de intermediair met optimale inzet van ICT.

Yuki kortingscode!

Kijk voor meer informatie over het programma, sprekers, exposanten en aanmelden even op de website. Met de exclusieve Yuki kortingscode yuki_098477 ontvang je 100% korting op je entreekaart van € 100.

Download onderstaand onze uitnodiging en wellicht zien we je daar!

Yuki Accountancy Expo 2015

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2019 The Yuki Company