Rotterdamse Yuki gaat niet naar Amsterdam, maar naar Barcelona

Internationale stap moet intelligentie van Yuki platform verder uitbouwen

Rotterdam, 4 mei 2016 – Amsterdam is weliswaar net uitgeroepen tot Innovation Capital van Europa, maar online boekhoudplatform Yuki kiest voor Barcelona om een nieuw kantoor te vestigen. Vanaf deze maand gaat hier een team van internationale developers aan de slag om de intelligentie van het platform en de functionaliteiten verder uit te breiden.

Robotic accounting

De vraag naar robotic accounting, machine learning en AI slaat aan in Nederland en België. De afgelopen maand behaalde Yuki zelfs voor het eerst een miljoen verwerkte transacties in één maand. Om het platform nog intelligenter te maken heeft Yuki een nieuw team van talentvolle internationale developers aangenomen in Barcelona.

Barcelona

Alles valt op zijn plek in de hoofdstad van Catalonië. Micha Smit, Marketing Manager Yuki:

“Op aanraden van een aantal bevriende ondernemers die hier al opereren zijn we in Barcelona gaan kijken. De stad ligt in dezelfde tijdzone, is een van de zes innovatiesteden van Europa en we hebben hier een heel goed, passend team gevonden. Voordeel van Barcelona is ook dat veel internationale developers naar deze stad trekken voor het mooie weer en de lage huisvestingskosten.’’

Ons Nederlandse development team blijft natuurlijk gewoon werken vanuit ons hoofdkantoor op de Kop van Zuid in Rotterdam.

Jildou de Vries

Jildou de Vries

Bij Yuki werk ik als Marketeer. Ik houd mij bezig met alle (online) marketing activiteiten, zoals de website, social media, events & SEA en SEO.
0 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] een voorrecht! Een week werken op ons recent geopende kantoor in Barcelona. Niet alleen leuk vanwege het klimaat, het lekkere eten en de prachtige stad, ook een mooie kans om […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *